Plaza Kvinna

mode

Chefredakt­örens val

-

Mode ska vara roligt och tillåtande. Låt dig inte begränsas av förlegade moderegler, som att man inte ska bära flera olika mönster tillsamman­s. Själv matchar jag gärna en mönstrad klänning med en väska i reptilprin­t, till exempel. Addera ett vackert smycke i en oväntad form och stilen är komplett. 01. Jag har inte mindre än tre mattor från Layered i mitt hem. Numera producerar de även möbler och min favorit är den här stilrena dagbädden från deras nya linnekolle­ktion. Dagbädd, 12 900 kr, Layered.

02. När det gäller smycken väljer jag helst ett par örhängen i en större modell, som det här vackert formade paret. Örhängen, 899 kr, Dyrberg/Kern.

03. I höst sätter vi fokus på midjan igen genom att bära ett skärp i extra bred modell över tröjan, klänningen eller kappan. Jag hakar gärna på trenden i det här midnattsbl­å mockaskärp­et. Skärp, 800 kr, Hobbs.

04. Jag föredrar att bära plagg som är lika snygga som de är bekväma, och då är klänningar i en rak och voluminös modell ett bra val. Sedan kan man själv välja att addera ett skärp i midjan för att framhäva figuren. Klänning, 349 kr, Lindex.

05. Jag har alltid haft en förkärlek till djurmönstr­ade accessoare­r. Just nu klappar mitt hjärta lite extra för den här läckra väskan som jag gärna kombinerar med plagg i andra mönster. Väska, 8 899 kr, By Malene Birger.

06. Trenden med vadlånga kjolar kommer att hålla i sig hela hösten. Min favorit är den här blommiga varianten i omlottmode­ll. Kjol, 1 149 kr, Just Female.

 ??  ??
 ??  ?? 1
1
 ??  ?? Emma danielsson chefredakt­ör
Emma danielsson chefredakt­ör

Newspapers in Swedish

Newspapers from Sweden