Plaza Kvinna

Malin Thorngren

-

Stylist När hon var liten pysslade Malin Thorngren med allt ifrån keramik till att sy och att rita prinsesskl­änningar. Det var ingen tvekan om att hon skulle jobba med något kreativt i framtiden. Idag arbetar hon som frilanssty­list och har i det här numret gjort businessmo­det på sidan 72.

– Jag ville utmana lite med att visa ett businessmo­de utan svarta och grå plagg, som jag tror är många personers trygga färger – även mina. Det var också kul att styla businessmo­de utan att använda hela kostymer. Business idag känns lite friare och mindre strikt. Jag tror även att fler kvinnor idag är mer medvetna konsumente­r och vill satsa på snygga men även bekväma plagg som inte bara passar på kontoret. Vilket är ditt bästa tips för att komma igång igen efter semestern?

– Att göra listor. Alltså, jag är helt besatt av att skriva listor och skulle nog inte klara en dag utan mina olika listor. Jag har olika listor i huvudet, på griffeltav­lan hemma i köket och i anteckning­ar på mobilen. Det är det sista jag gör innan jag somnar och det första jag kollar när jag vaknar, kanske mest för att det är så skönt när man kan stryka något.

 ??  ??

Newspapers in Swedish

Newspapers from Sweden