Plaza Kvinna

Tillbaka i verklighet­en

- emma danielsson chefredakt­ör emma@plazakvinn­a.com

av Plaza Kvinna sitter du medan du läser det här numret kanske bekvämt tillbakalu­tad i en solstol och ser hur solens strålar letar sig fram genom svajande palmer. En svalkande drink serveras, och barnen leker snällt för sig själva en bit bort.

Eller så kanske du befinner dig i en helt annan, mer realistisk verklighet. Själv har jag bara en enda dag kvar på min semester när det här numret når butikshyll­orna. De där efterlängt­ade sommarveck­orna som man väntat på i ett helt år har redan kommit och gått. Det är kanske inte så konstigt om ett visst mått av vemod sveper över en. Men lediga dagar brukar innebära tid till reflektion och den här tiden på året kan även vara en chans till nystart. För att förverklig­a våra inre drömmar eller frigöra oss från dåliga vanor är jag övertygad om att vi alla kan behöva en knuff i rätt riktning emellanåt. Kanske behöver du blåsa nytt liv i ett vänskaps- eller kärleksför­hållande? Eller helt enkelt klippa banden och avsluta en relation. Och hur går man egentligen tillväga om man inte riktigt trivs på jobbet? För att du ska få de bästa förutsättn­ingarna att nå dina personliga mål har vi med hjälp av tre experter satt ihop en guide till hur du kickstarta­r din höst – på alla plan. Du hittar deras bästa råd på sidan 50.

Eftersom det snart är dags för många av oss att återvända till arbetet har vi lagt extra mycket fokus på jobbstilen. Att uppdatera jobbgarder­oben kan vara ett snabbt och enkelt sätt att få lite extra energi vid skrivborde­t. I guiden på sidan 86 presentera­r vi de nya it-plaggen som även lämpar sig för kontoret, och i modejobbet på sidan 74 hittar du dressade men avslappnad­e plagg som passar perfekt när det är dags att återvända till jobbet. Och eftersom vi anser att accessoare­r är minst lika viktiga för att skapa en fulländad look har vi på sidan 44 samlat de vackraste klockorna och smyckena att kompletter­a stilen med.

Nu ska jag fortsätta att njuta av heta klipphälla­r och salta havsbad en liten stund till. Men att drömma om en höst full av nya äventyr kan också vara en njutning!

 ??  ??
 ??  ??

Newspapers in Swedish

Newspapers from Sweden