Plaza Kvinna

10 Skönhetsny­heter

att hålla koll på i oktober

-

01. BLO MSTRA NDE MAGI

Likt en väldoftand­e blomsterän­g förförs vi av Gucci Bloom, med doftnoter från vita blommor som arabisk jasmin och tuberos som blandats upp med violrot och kinesisk kaprifol. Doftens skapare menar att den ska förflytta oss till en plats som bara finns i fantasin. Vi är beredda att hålla med! Eau de Parfum, 895 kr/50 ml, Gucci.

02. Naturligt solkyss t

Trots att vi inte visar särskilt mycket hud på hösten vill vi gärna behålla sommarens fräschör, och vägen dit går genom en bra brun utan sol-produkt. Vi har förälskat oss i Tan Luxes naturliga BUS-serie som utöver att ge huden en galet snygg färg, är fullproppa­d med massor av hudvårdand­e ingrediens­er. Brun utan sol-produkter, 289–549 kr, Tan Luxe.

03. FRA NSK MAKEUP

Väck din inre fransyska till liv med & Other Stories sprillans nya makeupseri­e där alla aspekter av kollektion­en är inspirerad­e av Frankrike, från färger och ingrediens­er till estetik. Linjen har fått namnet Paris Atelier och innehåller produkter för kinder, läppar, ögon, naglar och bas. Paris Atelier makeup, 90–259 kr, & Other Stories.

04. BEAUTY FLA SH

Pixi har nyligen lanserat en alldeles underbar rosa hudvårdsdr­öm. Den oljefria cremen ger en intensiv återfuktni­ng och fungerar även som en mask och en primer för din makeup. Den ultimata hudräddare­n i nöden! Rose Flash Balm, 399 kr, Pixi.

05. BOO STa huden

Ge din hud en daglig vitaminboo­st med hjälp av C15 Super Booster, som är fullproppa­d med hudhjältar som C- och E- vitamin, ferulsyra och hyaluronsy­ra. Produkten verkar genom att ljusa upp och jämna ut hudtonen samtidigt som den ger en fastare hudkvalite­t. Endast några droppar behövs, och den vattenlikn­ande konsistens­en absorberas snabbt av huden. Resist C15 Super Booster, 499 kr, Paula’s Choice.

08. läckert lackat

Med inbjudande namn som Eternal Midnight, Lilac Eclipse och Hypnotic Dreams frestas vi av CND:s nya nagellack för hösten. Kollektion­en består av sex olika lack och den läckra färgskalan skiftar mellan metalliska och mörkt bäriga toner som ligger helt rätt i tiden just nu. Nagellack, Nightspell, 145 kr, CND.

09. 3- in- 1

Vem älskar inte en bra multiprodu­kt? Vi kan i alla fall inte få nog av den här naturliga ansiktsmis­ten som fungerar både som en toner med rengörande och fuktgivand­e egenskaper och som en setting spray för makeup. Nämnde vi att den är helt naturlig? Ansiktsmis­t, Vital Unifier, 375 kr, Nuori.

10. LI MITERA D UPPLA GA

Likt en gnistrande diamant i höstnatten fångar YSL:s Black Opium vår uppmärksam­het. Med samma förföriska innehåll har nu flaskan fått en ny skrud i limiterad upplaga som är avsedd att bli ett samlarobje­kt. Vi ställer gärna flaskan på första parkett i badrumshyl­lan! Eau de Parfum, 755 kr/50 ml, YSL.

 ??  ??
 ??  ??
 ??  ??
 ??  ??
 ??  ??
 ??  ??
 ??  ??
 ??  ??
 ??  ??
 ??  ??
 ??  ??
 ??  ??
 ??  ??
 ??  ??
 ??  ??
 ??  ??
 ??  ??

Newspapers in Swedish

Newspapers from Sweden