Plaza Kvinna

Månadens 10 skönhetsny­heter

at t hål l a kol l på i Decemb e r

-

01. mix and match

Bakom det nya parfymvaru­märket N.C.P. Olfactives står bland annat skådespela­ren Noomi Rapace och det franska parfymhuse­t Givaudan. Kollektion­en består av sju ljuvliga dofter som är tänkta att kombineras med varandra för att bilda unika och personliga doftupplev­elser. Eau de Parfum,185–585 kr, N.C.P. Olfactives.

02. LÄPP FÄRG ME D GIRLPO WER

Ur L’Oréals senaste samarbete med Balmain föddes en läppstifts­kollektion bestående av tolv vrålsnygga matta nyanser som omsluts av lika snygga fodral. Syftet är att ge kraft åt kvinnor med en slogan som lyder ”tillsamman­s är vi oövervinne­rliga”. Who run the world?! Läppstift, 149 kr, L’Oréal Paris.

03. SPR UDLAN DE BUKET

Apelsinblo­m, vit jasmin, tonkabönor och krämig mandelmjöl­k är några av doftnotern­a i Elie Saabs senaste dofttillsk­ott. Den sprudlande, blommiga parfymen omsluts av en vacker flaska med detaljer i guld och Elie Saabs pastellblå signaturfä­rg. Eau de Parfum, Girl of Now, 560 kr/30 ml, Elie Saab.

04. VAVA VOOM

I Vichys senaste hårvårdser­ie har man överfört kunskapern­a inom hudvård och skapat produkter som ska förebygga åldrandets påverkan på hårkvalite­ten. Underbart säger vi, och njuter av de tre väldoftand­e produktern­a som ska ge vårt hår mer volym och ökad elasticite­t. Hårvårdspr­odukter, Dercos Densi-Solutions, 159–399 kr, Vichy.

05. haka på hypen!

Den här hypade hudvårdspr­odukten har förmodlige­n synts hos varenda internatio­nell makeupprof­il, och nu landar den äntligen på Sephoras hyllor i Sverige! Det rosa, ultralätta serumet är fullproppa­t med fukt och skyddande antioxidan­ter och fungerar även kalasbra som makeup-primer. Serum, Unicorn Essence, 495 kr, Farsáli.

Newspapers in Swedish

Newspapers from Sweden