Plaza Kvinna

Ett ljus i mörkret

-

med varandra. Januari är en jäkla skitmånad. Låt oss vara ärliga Det är kallt och ruggigt ute. För att inte tala om mörkt. Allt det mysiga julpyntet som lyst upp gator och hem är som bortblåst. Själv vill jag bara dra täcket över huvudet och låtsas att det är vår ute.

Men som tur är finns det många sätt att pigga upp en skitmånad. Ett av dem är att helt sonika lämna den. Eller lämna landet rättare sagt. Det är precis vad vår skribent Cecilia Persson gjorde. Hon sade tack och hej till kylan och mörkret för att åka på yogaresa i Biarritz – en resa som skulle ge henne ny energi och en starkare kropp. På köpet fann hon ett helt nytt förhållnin­gssätt till livet. Läs hennes inspireran­de berättelse på sidan 52.

Sedan ska vi inte glömma att vi har nyårsfiran­det kvar att glädjas åt. När det här numret når butikshyll­orna är det dryga veckan kvar till nyårsskiva­n. Och om vi nu ska behöva dras med det här slasket och mörkret så kan vi väl åtminstone se till att göra årets sista kväll till den mest glammiga? Till dig som fortfarand­e går och funderar på vad du ska ha på dig har vi på redaktione­n valt ut våra personliga festfavori­ter. Resultatet är lika varierande och brokigt som våra egna personligh­eter.

Men innan det är dags att träda in i det nya året ska vi även sammanfatt­a det gångna. På sidan 114 har vi korat 2017 års bästa skönhetspr­odukter. Där får du veta vilket serum du ska använda för att råda bot på vintertorr hud, vilken mascara vi själva inte kan leva utan, och vilken peeling som gör ansiktet rent, lent och alldeles strålande.

Slutsatsen? Att unna sig något extra, vare sig det är en glittrande partytopp, det där härliga serumet, eller en resa tvärs över halva jordklotet för att finna sig själv, är det bästa sättet att råda bot på en trist månad. Och så en hejdundran­de nyårsfest på det!

Önskar er trevlig läsning och ett gott nytt år!

 ??  ?? emma danielsson chefredakt­ör emma@plazakvinn­a.com
emma danielsson chefredakt­ör emma@plazakvinn­a.com
 ??  ??

Newspapers in Swedish

Newspapers from Sweden