Plaza Kvinna

ANNA EDELFORS

-

Modell Anna Edelfors är vår snygga omslagsmod­ell som till vardags studerar i Köpenhamn.

– Det kan vara svårt att kombinera studierna med modellande­t, speciellt när du får ett spännande jobb som ligger på samma dag som ett prov eller en gruppresen­tation i skolan. Vissa veckor är tuffare än andra med läxor och prov, och därför är det så bra att min agentur alltid har haft en förståelse för mina studier. I det här numret fick du sällskap av en häst i modejobbet på sidan 82. Hur var det?

– Jag har bara suttit på en häst en gång i mitt liv, så jag är verkligen inte van vid hästar. Men det var det som gjorde upplevelse­n så minnesvärd, och det slutade med att det var jätterolig­t! I början var det svårt att komma underfund med hur jag skulle styra den eftersom det är ett sådant stort djur, särskilt när man är lite rädd samtidigt. Men efter en stund gick det smidigt och det slutade med att vi blev goda vänner. Vad gör du om tio år?

– Det är svårt att säga, men jag tror att jag har avslutat min utbildning inom matematik och ekonomi, och förhoppnin­gsvis arbetar jag fortfarand­e som modell. Det är ett fantastisk­t jobb så jag hoppas kunna fortsätta med det så länge som möjligt. Jag kommer förmodlige­n att bo i en lägenhet i centrala Köpenhamn. Jag fullkomlig­t älskar Köpenhamn!

 ??  ??

Newspapers in Swedish

Newspapers from Sweden