Plaza Kvinna

Månadens 10 skönhetsny­heter

-

01. VÅR DANDE DUSCHOLJA

Vi får inte nog av den här härliga duscholjan som skonsamt och effektivt rengör huden. Den honungsgul­a godingen innehåller naturlig mjölksyra och vårdande vegetabili­ska oljor som verkar genom att återfukta, mjukgöra och balansera hudens naturliga pH-nivå. Caring Shower Oil, 109 kr, ACO.

02. SNURRI G MAS CARA

Den här mascaran är något för dig som enkelt vill kunna variera effekt och resultat på dina fransar (och vem vill inte det?). Nu kan du nämligen med ett klick välja mellan längd och volym med vrålsnygga, kolsvarta och separerade fransar som resultat. Mascara, Lash-Expert Twist Brush, 315 kr, By Terry.

03. UPPI GGANDE HÅRMASK ER

Vi bara älskar Davines hårmasker som är anpassade för olika tillfällen och hårtyper. Maskerna vårdar även hårbotten och är hållbart framtagna med naturliga ingrediens­er såsom lera och vegetabili­ska oljor. Vi är extra förtjusta i de ursöta och praktiska, återförslu­tningsbara förpacknin­garna som är perfekta för resan eller gymmet! Hårmask, Circle Chronicles, 79 kr, Davine.

04. COVER UP

Oj, vad vi gillar IsaDoras nya cushion concealer! Den ger ett perfekt, lätt täckande resultat samtidigt som den återfuktar och tillför skyddande antioxidan­ter. Perfekt att slänga ner i väskan för smidig uppfräschn­ing under dagen. Sex olika nyanser finns att välja bland. Cover Up Long Wear Cushion Concealer, 149 kr, IsaDora.

05. MÅ NBLOMA

Björk & Berries doftnyhet är en hyllning till de personer som lyser starkast under de mörka småtimmarn­a. Den spännande doften förför oss med doftnoter från bland annat fikon, trädgårdsn­ejlika, amber, cederträ, persika och fruktig ros. En ekologisk doftsuccé om ni frågar oss! Eau de Parfum, Moonflower, 690 kr/50 ml, Björk & Berries.

06. MATTEMOISE­LLE

Rihannas makeupmärk­e Fenty Beauty fortsätter att leverera snygga och bra produkter. Nu har vi kärat ner oss i en uppsättnin­g matta läppstift som tilldelats det fyndiga namnet Mattemoise­lle. Läppstifte­n kommer i 14 överraskan­de nyanser och ger en fjäderlätt färg som sitter hela dagen. Läppstift, 190 kr, Fenty Beauty.

 ??  ??
 ??  ??

Newspapers in Swedish

Newspapers from Sweden