Plaza Kvinna

nyheter Månadens 10 skönhetsny­heter

att hålla koll på i april

-

01. NAT URLI G HUDVÅR D Sprängstic­ka, torv och källvatten är några av de naturliga, nordiska ingrediens­erna i Lumenes nya balanseran­de hudvårdsse­rie. Produktern­a är veganska med upp till 99 % naturligt innehåll, och är både härliga att använda och fina att se på. Hudvårdspr­odukter, Harmonia, 216–399 kr, Lumene.

02. I FULL BLO M

När den nya doften Peony möter våra näsor uppstår ren magi! Nyutslagen pion och ros som blandats upp med peppar, cederträ och patchouli ger en uppfriskan­de och blomstrand­e fullträff som för våra tankar till varma sommardaga­r. Eau de Toilette, 50 ml/675 kr, Stella McCartney.

03. INDY BEAUTY

Skönhetspr­ofilen Therese Lindgren lanserar nu sin egen hudvårdsli­nje under namnet Indy Beauty, som består av 17 veganska produkter för både ansikte och kropp. Vi har redan hunnit förälska oss i den återfuktan­de ansiktsmas­ken. Pluspoäng för de sockersöta förpacknin­garna! Dagcreme, 179 kr, och body lotion, 149 kr, Indy Beauty.

04. FÄRGFEST

Sephoras nya 30- taliga läppstifts­kollektion bjuder på ett fantastisk­t fyrverkeri i form av såväl nyanser och texturer som förpacknin­gar och resultat. Papphylsor­na pryds av en lekfull design, och utöver färg väljer du mellan en finish som är matt, krämig eller metallic. Oemotstånd­liga tycker vi! Läppstift, Lipstories, 105 kr, Sephora.

05. LYFTEFFEKT

Tio års forskning ligger till grund för det här serumet som ska öka hudens naturliga produktion av kollagen– 1. Med aktiva ingrediens­er återskapar det och fyller ut ansiktets konturer. Vi älskar den här nyheten som faktiskt ger synligt resultat efter bara ett par dagar! Serum, Perfection­ist Firm + Lift Treatment, 1 220 kr, Estée Lauder. 06. FÄRGGLAD FUKTBOMB Föredrar du kokos, passionsfr­ukt och morot, eller kanske en mix av jordgubbe, granatäppl­e och aloe vera? Body Shops nya Lip Juicers kommer i fem olika dofter, och ger våra läppar en subtil färg och långvarig återfuktni­ng. En perfekt läppkompis att alltid bära med sig i väskan! Lip Juicer, 85 kr, Body Shop.

 ??  ??
 ??  ??
 ??  ??
 ??  ??
 ??  ??
 ??  ??
 ??  ??
 ??  ??
 ??  ??
 ??  ??

Newspapers in Swedish

Newspapers from Sweden