Plaza Kvinna

naturligt reko

-

Det är minst lika viktigt att tänka på vad du lägger på huden som vad du stoppar i kroppen. Mitt sommartips är ekologiska, rena och naturliga hudvårdspr­odukter som varken ger avkall på resultatet eller känslan.

01. Serum

Det här serumet är fullt av antioxidan­ter och vitaminer med lugnande effekt på hyn. Trots att det är en återfuktan­de och mjukgörand­e olja så täpper den inte till porerna. Ger underbar sommarlyst­er. Blue Beauty Drops, 715 kr/60 ml, RAAW In A Jar.

02. Sockerskru­bb

Efter ett dopp i saltvatten ser jag alltid fram emot en ordentlig skrubb. Den här innehåller ekologiskt socker som försiktigt vårdar en känslig hy och gör den mjuk. 95 procent av ingrediens­erna är ekologiska och växtbasera­de. Eco Body Scrub, 89 kr/200 ml, Apolosophy.

03. Ögonbrynsp­enna

På sommaren bär jag inte mycket smink, utan brukar fokusera på bryn, kinder och läppar. Den här ögonbrynsp­ennan är en riktig favorit med två olika nyanser, en ljusare och en mörkare för att enkelt kunna matcha de egna stråna. Ultra Fine Pencil Duo, 295 kr, Browfood.

04. Solskydd

Det här organiska solskyddet kommer användas flitigt när jag springer bland klipporna på västkusten. Mjukgör och lugnar huden efter långa dagar i solen. Organic Sun Face Cream SP F 50, 370 kr/50 ml, Rudolph Care.

05. Makeup- kit

Skapa otaliga looks med ett och samma kit! Här finns alla räddare i nöden. Från bronzer och highlighte­r till krämrouge och lätt färgat lipbalm. Att deras produkter dessutom innehåller så pass naturliga produkter att du nästintill kan äta dem är också ett stort plus. Signature Set Pop Collection, 520 kr, RMS Beauty.

 ??  ??
 ??  ??
 ??  ??
 ??  ??
 ??  ?? Matilda Lindh Layout
Matilda Lindh Layout

Newspapers in Swedish

Newspapers from Sweden