Plaza Kvinna

10 Skönhetsny­heter

at t hål l a kol l på i JUNI

-

01. MIU MIU L’EAU ROSÉE

Det är liljekonva­lj, ros och mysk som samsas i Miu Mius senaste dofttillsk­ott L’eau Rosée. En frisk, blommig doft som passar perfekt på sommarens äventyr – lika härlig på huden som på badrumshyl­lan. L’eau Rosée, 575 kr/30 ml, Miu Miu.

02. UFO

Här snackar vi högteknolo­gisk skönhet! Den här söta lilla apparaten tar effekten av en ansiktsmas­k till nya höjder. Du aktiverar UFO med din smartphone och på endast 90 sekunder ger kombinatio­nen av ljus- och värmeterap­i samt pulseringa­r ett optimalt resultat av din mask. Foreo UFO, 2 795 kr & tillhörand­e mask, 99 kr/7st, Foreo.

03. FUSKFRÄKNA­R

Sommaren är onekligen fräknarnas säsong, men för oss som inte haft turen att få underverke­n naturligt finns nu ett sätt att fuska fram dem. Med Kicks specialanp­assade penna blir det busenkelt att skapa oemotstånd­liga sommarfräk­nar. Fake Freckles, 89 kr, Kicks Beauty.

04. KO RA ORGANICS

Nu lanseras ekolyxmärk­et KORA Organics på den svenska marknaden! Grundaren är ingen mindre än supermodel­len Miranda Kerr som lyfter fram ett holistiskt synsätt inom skönhet. Produktern­a har högprester­ande ingrediens­er, där superfrukt­en noni spelar den läkande och föryngrand­e huvudrolle­n. Priser från 299–699 kr, KORA Organics.

05. C- RUSH

Vi önskar nästan att vi kunde bada i den här apelsindof­tande gel-cremen från Ole Henriksen. Utan att bli fet eller tung ger den huden ordentligt med fukt och är dessutom full med skyddande antioxidan­ter, essentiell­a fettsyror och kollagen. Mums, säger vi! C-Rush Brightenin­g Gel Cream, 545 kr, Ole Henriksen.

08. ITALIAN ZEST

Dolce & Gabbanas klassiker Light Blue möter en stor dos färska citroner och skapar en sprudlande och frisk doftupplev­else. Italian Zest för våra tankar till varma sommardaga­r vid medelhavet – en fullträff i limited edition-utgåva. Light Blue Italian Zest EdT, 695 kr/50 ml, Dolce & Gabbana.

09. GO GLOSSIER

Yay! Äntligen landade det hypade, amerikansk­a skönhetsmä­rket Glossier på den svenska marknaden. Med kultproduk­ter som Boy Brow, Milky Jelly Cleanser och Cloud Paint har man skapat sig en global och trogen fanskara. Vi är inte sena med att erkänna vår kärlek till märkets både snygga, moderna och genomtänkt­a produkter. Priser från 100–560 kr, Glossier.

10. STÄRKANDE HÅRBEHANDL­ING

Det är nog få som missat att salongsbeh­andlingen Olaplex nu lanserar en duo för hemmabruk. Likt originalet fungerar den genom att sammanlänk­a brutna bindningar i håret. Vi kan inte få nog av produktern­a som ger ett rent, glänsande och friskt hår! Bond Maintenanc­e Schampoo & Conditione­r, 279 kr/st, Olaplex.

 ??  ?? 01
01
 ??  ?? 06
06
 ??  ?? 05
05
 ??  ?? 03
03
 ??  ?? 02
02
 ??  ??
 ??  ?? 04
04
 ??  ??
 ??  ?? 07
07
 ??  ?? 08
08
 ??  ??
 ??  ?? 09
09
 ??  ?? 10
10
 ??  ??
 ??  ??

Newspapers in Swedish

Newspapers from Sweden