Plaza Kvinna

Neveen Scello

-

Makeuparti­st Neveen Scello har arbetat som makeuparti­st sedan 2008 och har i det här numret sminkat modellen i modejobbet på sidan 68. Plåtningen ägde rum i Kapstaden – platsen där Neveen är född, uppvuxen och fortfarand­e bor.

– Jag älskar att bo här! Kapstadens centrum ligger bredvid både berg och strand, vilket gör att man alltid har nära till naturen och fantastisk utsikt. Om man kör en liten bit utanför staden kan man hitta allt från skogar, öken, grottor och vinodlinga­r. Det finns så mycket att uppleva här. Vilken är din favoritloo­k i sommar?

– En stark och vågad eyeliner i olika former. Det kan vara ett helt inramat öga som hos Robert Cavallli, extra tjocka streck på ögonlocken likt Tom Ford eller en bred, suddig vinge à la Jason Wu. Jag skulle helst köra looken med naturlig hy och även skippa läppstifte­t. Hur var det att plåta jobbet i Kapstaden?

– Teamet bestod av bara tjejer och energin på plats var helt fantastik. Vi skrattade och jobbade om vartannat. Plåtningen hade vi i ett galet 80-talshus med en stor pool precis vid ett berg. Jennifer Winston är en grym stylist och alla olika delar av jobbet flätades samman perfekt. Vad får våra läsare inte missa om de besöker din hemstad?

– En vandring i soluppgång­en uppför berget Lion’s Head, att umgås med pingvinern­a vid Boulder’s Beach och att ta en biltur längs Chapman’s Peak för en sagolik utsikt. Ni kommer att älska staden!

 ??  ??

Newspapers in Swedish

Newspapers from Sweden