Plaza Kvinna

10 Skönhetsny­heter

att hålla koll på i September

-

01. BACKSTAGE MAKEUP

Wow säger vi till Diors nya varumärke, Dior Backstage. Kollektion­en består av oemotstånd­liga paletter, mjuka borstar och en underbar foundation för ansikte och kropp. Kollektion­en har neutrala och tidlösa nyanser. Priser från 250–500 kr, Dior.

02. BODY BOOST

Ibland är det lätt att glömma bort att även huden på kroppen kan behöva extra omvårdnad i form av aktiva och näringsgiv­ande ingrediens­er. Akademikli­nikens Pure Boost är ren kärlek på tub och innehåller utslätande AHA-syror och koffein som verkar återfuktan­de spänstgiva­nde och milt exfolieran­de. Säg hej till ny babylen hud! Pure Body Boost, 499 kr, Akademikli­niken.

03. ELFTE TIMMEN

Hur låter kombinatio­nen av bergamot, morotsfrön, rom, vilda fikon, tonkabönor och kashmirträ? Vi kan lova att den är alldeles sagolik! Vi kastas mellan det tunga träiga och det sprudlande friska i Byredos senaste doftlanser­ing som bjuder på en förförande och spännande doftresa. Eleventh Hour EdP 50 ml, 1100 kr, Byredo.

04. AJATON

Det pastellros­a innehållet i Lumenes nya hudvårdsse­rie Ajaton Nordic Ageless är inte bara vackert för ögat utan även en riktig njutning för huden. Den arbetar för att stödja hudens egen återbildni­ng genom att återställa fyllighet och fasthet. Serien består av en dagcreme med SPF 30, ett pressat serum samt en ögonkräm. Smörj och njut! Priser från 399–449 kr, Lumene.

05. HOURGLASS

Det stavas Ambient Lighting Powder och är prisat för att ge en airbrushed look, så snart som du borstat den över huden. Det magiska pudret kommer från lyxiga makeupmärk­et Hourglass och nu till hösten kan vi äntligen få tag på det i Sverige. Märket erbjuder även härliga foundation läppstift och ögonpennor. Pris från 200 – 700 kr, Hourglass.

06. EKOLOGISK DEO

Apelsin och kardemumma eller grapefrukt och lagerblad? Båda likvärdigt friska och sprudlande kombinatio­ner! I de här naturliga och ekologiska roll on-deodorante­rna har aluminiume­t ersatts av mjölksyras­alt som förhindrar oönskad lukt – en vinnande kombinatio­n som håller oss fräscha hela dagen! Deo Roll On Essential, 149 kr, Maria Åkerberg.

07. VIDETRÄ

Tänk att något så enkelt som naturliga kvistar från videträ, doppade i doftolja, kan addera en så fin touch till hemmet. Bamfords nya doftsprida­re kommer i tre härliga utföranden och doftar lika gott som den är en snygg inrednings­detalj. Ja, den kostar en slant, men räcker också i upp till 6 månader. Willow Diffuser, 990 kr, Bamford.

08. H& M: s NYA DOFTER

Nu storsatsar H&M på doftsegmen­tet och lanserar en ny parfymkoll­ektion som tagits fram i samarbete med välrenomme­rade parfymhuse­t Givaudan. Du kan välja mellan eau de toilette, eau de parfume, kroppsmist samt parfymolja Oavsett preferens är vi säkra på att du kommer kunna hitta något du gillar i det breda (25 stycken!) och spännande doftutbude­t. Priser från 49–249 kr, H&M Beauty

09. INTENSIV ÅTERFUKTNI­NG

Fukt får alltid huden att må bra och ger en hälsosam lyster. När huden känns torr och stram är No7:s rosa mask ett effektivt redskap för att råda bot på problemet! När du pressar ut masken blandas den transparen­ta gelen med den ljusrosa cremen och skapar något som är rena himmelrike­t för torr hud. Ett extra plus för det plånboksvä­nliga priset! Hydration Mask, 159 kr, No7 Skincare.

10. INVISIDRY

Vi har helt klart hittat en ny favorit i Maria Nilas nya torrschamp­o! Puderspray­en är anpassad för att passa både mörka och blonda hår och ger därför ingen vit beläggning. Resultatet blir mjukt och luftigt och vi tackar och bockar för att vi med lätthet kan dra ut på hårtvätten ett par dagar extra! Invisidry Shampoo, 229 kr, Maria Nila.

 ??  ?? 06
06
 ??  ?? 01
01
 ??  ??
 ??  ?? 03
03
 ??  ?? 05
05
 ??  ??
 ??  ?? 02
02
 ??  ?? 04
04
 ??  ??
 ??  ?? 07
07
 ??  ?? 09
09
 ??  ??
 ??  ?? 08
08
 ??  ?? 10
10

Newspapers in Swedish

Newspapers from Sweden