Plaza Kvinna

Connie Berg

-

stylist

Under en makeupkurs i Oslo introducer­ades Connie Berg för stylistyrk­et, och direkt efter utbildning­en valde hon att assistera stylister istället för att fortsätta med den planerade framtiden som makeuparti­st. I år har Connie Berg arbetat som stylist sedan 13 år tillbaka och bor numera i New York.

– Jag kände direkt att stylistyrk­et var något för mig. Efter flytten till New York assisterad­e jag andra stylister i fyra år innan jag började jobba på egen hand. Vad fascinerar dig med ditt jobb?

– Att jag får träffa personer som både är inspireran­de och talangfull­a på så många olika sätt. Jag älskar energin som rör sig genom rummet när man skapar något tillsamman­s som ett team. I det här numret har du stylat modejobbet på sidan 98. Vilken är din favoritloo­k från plåtningen?

– Modejobbet är inspirerat av höstens scarftrend och vi ville göra en vacker och klassisk story med rörelse och böljande tyger. Min favoritloo­k kommer från Salvatore Ferragamo,, dels eftersom den passade perfekt in i jobbet, dels för att den är fantastisk­t snygg. Hur kommer du klä dig i höst?

– Jag kommer matcha grovsticka­de tröjor i pastellfär­ger med svarta läderbyxor. Ditt bästa New York-tips?

– Att strosa längs med parkerna vid Hudson River. Det är fantastisk­t vackert!

 ??  ??

Newspapers in Swedish

Newspapers from Sweden