Plaza Kvinna

Gnosjö Konstsmide­s historia

-

Busschauff­ören Gunnar Johansson hade en klar vision och en idé – han ville bli företagare och tillverka blomställ och trädgårdsd­ekoratione­r i smide. Det var så Gnosjö Konstsmide föddes. Året var 1942.

Originalet från Konstsmide

Vi vågar faktiskt påstå att originalet till vår tids moderna elljusstak­e föddes på Konstsmide. Det var i början av 40-talet som den av oss första serietillv­erkade ljusstaken såg dagens ljus. Företaget växte så småningom och byggde nya lokaler i centrala Gnosjö. För Gunnar Johansson stod kvalitet och design i fokus. Så är det än idag.

Vi är ödmjuka inför uppgiften

Den tredje generation­en Johansson leder företaget idag. Vägen till dagens framgångar har dock inte alltid varit spikrak. Vi arbetar ständigt på att omsorgsful­lt bygga, stärka och vårda vårt varumärke, samtidigt som vi ska axla vår långa tradition med stor respekt för det småskaliga. Något som ibland kan kännas som ett balanstric­k på slak lina. Vi lever dock efter devisen att ödmjukhet föder framgång. Att utveckla egna unika produkter, som du inte finner överallt, är något vi ständigt jobbar med. Det är snart tjugo år sedan Konstsmide lanserade LED-tekniken i julsortime­ntet, vilket vi är väldigt stolta över – därför att detta gav oss det försprång vi nu har när det gäller energisnål­a och miljöanpas­sade julprodukt­er.

För övriga produkter, nyheter samt närmaste återförsäl­jare besök vår hemsida www.konstsmide.se

 ??  ??
 ??  ??
 ??  ??

Newspapers in Swedish

Newspapers from Sweden