Plaza Kvinna

5 Seinabo Sey

-

I det här numret är det ingen mindre än Sveriges souldrottn­ing Seinabo Sey som delar med sig av sina skönhetshe­mligheter. Den grammispri­sade stjärnan är just nu högaktuell med singeln Shores. Plaza Kvinna skruvar upp festvolyme­n och tar reda på svaren vi alla vill få reda på.

Din go-to-beautyprod­ukt?

– Om jag bara fick välja en produkt i min sminkväska så skulle det absolut vara någon av mina mascaror. Jag alternerar mellan Better Than Sex från Too Faced och Extended Play Lash från M.A.C.

Vilken är din signaturdo­ft?

– Jag absolut älskar parfym och kan aldrig bestämma mig för en. I regel så älskar jag allt som doftar jasmin och kardemumma. Parfymen Lust från Lush är en favorit som jag alltid går tillbaka till.

Dina bästa tips för en snygg festmakeup?

– Lösögonfra­nsar! Jag har alltid varit rädd för själva applicerin­gen, men har äntligen hittat ro och rätt teknik. Fransarna får vilken glåmig dag som helst att bli snäppet roligare. Annars är min bästa makeupdeta­lj den perfekta eyelinern. Jag älskar att använda Flyliner ifrån Fenty Beauty.

Ditt senaste skönhetsin­köp?

– En helt otrolig hudkräm från New York-märket Marble & Milkweed som innehåller sheasmör och doftar kardemumma. Jag är besatt av doften och eftersom vintern är på väg, så känns det viktigt att ha en extra fet och skyddande creme.

Bästa skönhetsrå­det du har fått?

– Min lillasyste­r sa en gång ”alla vet redan hur du ser ut” när jag försökte gömma mig bakom mitt hår för att jag hade fått finnar på kinderna – och något i mig slappnade av när hon sa det. Det fick mig att förstå att jag borde fokusera mer på det som redan är vackert och försöka se bort från eventuella skavanker som jag upplever att jag har.

 ??  ??
 ??  ??
 ??  ??
 ??  ??
 ??  ??

Newspapers in Swedish

Newspapers from Sweden