Plaza Kvinna

eldigt orange

-

1. REPLICA COFFEE BREAK

En mjuk och varm doft som föddes ur ett cafébesök i Stockholm. Vi bjuds inte helt oväntat på framträdan­de noter från kaffebönor, varma bakelser garnerade med lavendelbl­om och skummad mjölk. En annorlunda parfym som ger den svenska fikan en helt ny innebörd. Coffee Break, 885 kr/ 100 ml EdT, Maison Margiela.

2. ILLUSIONE

Apelsinblo­m och gröna fikonblad möter sprudlande frisk citrus, bergamott och svartvinbä­r. Resultatet blir en varm feminin doft med tonkabönor och olivträd som avrundar och balanserar. En välkompone­rad parfym i vacker skrud som är lika härlig på huden som i badrumsskå­pet! Illusione, 995 kr/50 ml EdP, Bottega Veneta.

3. THE SCENT ABSOLUTE

En fyllig och intensiv tolkning av

Hugo Boss hyllade original The Scent. Cremig och honungslen persika övergår i varma hjärtnoter av rostat kaffe. Doftens bas bjuder på len, feminin vanilj som landar i maskulina noter av vetiver. En ny favorit i doftfamilj­en! The Scent Absolute, 880 kr/50 ml EdP, Hugo Boss.

4. FLEUR D’ORCHIDÉE

Med idén om att modetyger kan översättas till doftnoter har Karl

Lagerfeld skapat doftfamilj­en

Les Parfums Matières. I den blommiga citrusdoft­en Fleur d’Orchidée har den mjuka känslan av mocka fått stå som inspiratio­n – en finstämd symfoni av neroli, grapefrukt, orkidé, arabisk jasmin, cederträ och tonkabönor. Fleur

d’Orchidée, 575 kr/ 100 ml EdP, Karl Lagerfeld.

 ??  ??

Newspapers in Swedish

Newspapers from Sweden