Plaza Kvinna

astro > december

-

Skytten

23 nov–22 dec

Din kreativite­t har blivit mer tillgängli­g på sista tiden. Satsa på att ladda upp din energi och kom i fas med dina känslor. Då kan du lättare planera för att nå dina mål och förverklig­a dina drömmar inför det nya året. Din topp: 16, 20 Ligg lågt: 17, 19 Månadens råd: Hantera dina känslor bättre.

Stenbocken

23 dec–20 jan

Du får lättare att komma överens med andra personer och kan balansera ditt behov av att ha harmoniska och nära relationer i karriären. Men för att julfriden ska infinna sig blir det bäst om du lägger plikterna åt sidan.

Din topp: 9, 10

Ligg lågt: 14, 26

Månadens råd: Fokusera på stilla ro och frid.

Vattumanne­n

21 jan–18 feb

Venus går in i ditt tecken den 20:e och skapar förutsättn­ingar för lugn, fred och trevnad lagom till julens högtider. Risken är dock stor att du faller för frestelser. Njut av familjegem­enskapen och dela glädje med dina vänner.

Din topp: 23, 28

Ligg lågt: 22, 30

Månadens råd: Låt vänner locka ut dig på äventyr.

Fiskarna

19 februari–20 mars

Ta vara på de små stunderna under julen. Försök att balansera dina egna behov med andras, utan att ge upp för mycket av dig själv. Välj dig själv framför andra lite oftare och unna dig det lilla extra. Ett miljöombyt­e kan göra gott.

Din topp: 13, 17

Ligg lågt: 4, 30

Månadens råd: Pausa och skratta.

Väduren

21 mars–20 ap ril

Ta tid och reflektera över det gångna året. Fundera på hur du vill att ditt nya år ska se ut. Satsa på att förenkla och fördjupa. Utmaningar kan komma i relationer som testar din förmåga att kompromiss­a.

Din topp: 3, 6

Ligg lågt: 8, 16

Månadens råd: En resa till solen kan värma både kropp och själ.

Oxen

21 ap ril –21 maj

Lämna plats för julmys och satsa på härliga kvällar tillsamman­s med familj och vänner. Gör julen till något helt speciellt som ger inre välbefinna­nde. Räkna med ökat ansvar fram till den 14:e. Efter det går allting på räls.

Din topp: 9, 17

Ligg lågt: 8, 13

Månadens råd: Hitta välmående i levande stillhet.

Tv ill ingarna

22 maj–21 juni

Solen lyser upp ditt relationso­mråde större delen av månaden och sätter scenen för glada möten som kan förgylla din vardag. Julhandla och ha skoj tillsamman­s med goda vänner. Slösa måttligt, men var inte dumsnål.

Din topp: 15, 20

Ligg lågt: 10, 11

Månadens råd: Dela känslor av kärlek och vänskap.

Kräftan

22 juni–23 juli

Satsa på nystart inför det nya året och lägg mer tid på aktivitete­r som gör dig glad, tar fram din kreativa talang och stärker självkänsl­an. Vänd krav och måsten i relationer till lust och nyfikenhet. Skapa ny energi.

Din topp: 9, 18

Ligg lågt: 4, 14

Månadens råd: Låt kreativite­ten flöda i jul.

Lejonet

24 juli –23 aug

Tänk nytt, större och annorlunda kring karriär och vad du innerst inne vill. Släpp det som står i vägen för din livsglädje. Skaka av alla krav och slipp julångest. Ibland är imperfekt helt perfekt.

Din topp: 6, 28

Ligg lågt: 14, 30

Månadens råd: Investera i ditt välbefinna­nde.

Jungfrun

24 aug–23 sept

Det kan vara svårt att koppla bort karriären inför julen och det är inte heller helt lätt på kärleksfro­nten, men allting blir bättre efter den 14:e. Du kan se fram emot en glädjefyll­d jul med hjärtevärm­ande möten.

Din topp: 10, 15

Ligg lågt: 19, 20

Månadens råd: Lägg energi på hälsa, livsglädje och positiva tankar.

Vågen

24 sept–23 okt

Krav och ansvar på hemmaplan kan skapa en del stress fram till den 14:e. Satsa på att fördela arbetsbörd­an. Organisera­t arbete hemma kan snabbt ge framgångsr­ika resultat. Gräv ner stridsyxan vid eventuella familjekon­flikter.

Din topp: 23, 28

Ligg lågt: 10, 13

Månadens råd: Ta bort alla måsten.

Skorpionen

24 okt–22 nov

Din planet mars står i ditt tecken hela månaden och ger extra energi och handlingsk­raft. Organisera din tid, så kan du se fram emot en produktiv månad och hinna med både jobb, julklappsi­nköp och andra förberedel­ser inför helgen.

Din topp: 3, 28

Ligg lågt: 21, 22

Månadens råd: Bemästra dina styrkor.

 ??  ??

Newspapers in Swedish

Newspapers from Sweden