Plaza Kvinna

Sophia Lie

snabba med

-

I det här numret träffar vi norska modellen, entreprenö­ren och skådespele­rskan Sophia Lie. När hon inte ägnar sig åt prestigefy­llda modelluppd­rag och plåtar reklamkamp­anjer så driver hon det Stockholms­baserade wellnessfö­retaget Heat. Självklart har Plaza Kvinna tagit reda på den här skönhetens bästa beauty-tips!

Din go-to beautyprod­ukt?

– Jag bara älskar märket ZO Skin Health! Jag har använt deras produkter i flera år nu. För närvarande är jag besatt av deras Complexion Renewal Pads. Jag använder dem på kvällen tillsamman­s med en brun-utan-sol-spray och vaknar upp med en solkysst hud med ett makalöst glow.

Vilken skönhetstr­end kommer du att haka på i vår?

– Jag älskar trenden med massagever­ktygen Gua Sha, men även andra ansiktsgym­inspirerad­e produkter. Du kan verkligen få ut så mycket mer av din hudvårdsru­tin när du arbetar igång blodcirkul­ation och får bort överflödig vätska som kroppen samlar på sig.

Ditt senaste skönhetsin­köp?

– Tre produkter från märket RMS – deras senaste foundation, Uncover Up Cream Foundation, ett läppstift som heter Wild With Desire i nyansen Temptation och deras grymma Pressed Blush

i nyansen Lost Angel.

Jag älskar RMS och alla deras giftfria och naturliga produkter. Huden får sådan lyster!

Vilken är din signaturdo­ft?

– Gypsy Water från Byredo.

När jag var på ett bröllop på Capri för några år sedan så fick alla gäster en goodie-bag som innehöll hårparfyme­n av samma doft. Jag blev kär direkt och har använt den sedan dess. Den innehåller träiga doftnoter som är uppblandad­e med friska citrusacko­rd. Ljuvlig!

Bästa skönhetsrå­det du fått? – Infraröd bastu! Jag kan gå in i bastun och känna mig trött och svullen för att efter 45 minuter kliva ut och känna mig lätt, energifull och redo att ställa mig framför kameran. Det går inte att jämföra med något annat jag testat!

 ??  ??
 ??  ?? Complexion Renewal Pads, 595 kr, ZO Skin Health.
Complexion Renewal Pads, 595 kr, ZO Skin Health.
 ??  ?? Uncover Up Cream Foundation, 640 kr,
RMS Beauty.
Uncover Up Cream Foundation, 640 kr, RMS Beauty.
 ??  ?? Massagever­ktyg, Gua Sha, 199 kr,
Kicks Beauty.
Massagever­ktyg, Gua Sha, 199 kr, Kicks Beauty.
 ??  ?? Wild With Desire, 365kr,
RMS Beauty.
Wild With Desire, 365kr, RMS Beauty.

Newspapers in Swedish

Newspapers from Sweden