Plaza Kvinna

Jennifer Aniston

– det tidlösa svallet

-

Det är 90-tal. Det är New York. Och Jennifer Aniston spelar inte Rachel i den ikoniska sitcom-serien Vänner – Hon är Rachel. Kvinnor över hela världen tar med sig foton på skådespela­rens uppklippta axellånga page till frisören för att få ” The Rachel”frisyren återskapad. Aniston själv var dock inte lika övertygad om frisyrens storhet. I en intervju med tidningen Allure bryter hon tystnaden:

– Det finns ögonblick jag inte skulle vilja återupplev­a, som hela den här Rachel-grejen. Hur ska jag säga det här… Jag tyckte det var den fulaste frisyren jag någonsin hade sett.

Trots att det har gått över 25 år sedan hennes skådespela­r-(och frisyr)genombrott och The Rachel är long gone är Jennifer inte mindre av en hårikon. För det

Kim Kardashian är för contour är Jennifer Aniston för hårsvall. ”Jennifer Aniston hair” googlas nämligen varje 0.62 sekund över hela världen. Till tidningen People avslöjar hon favvoprodu­kten för att få till de glansiga längderna – som kostar under 300 kronor. – Unites Detangler är en ny favorit. Jag kan bara applicera den i blött hår och sedan låta håret lufttorka och håret blir frissfritt.

 ??  ??

Newspapers in Swedish

Newspapers from Sweden