Plaza Kvinna

Lizz o

– love of colors

-

Don’t say it, ’cause I know I’m cute! Pastellros­a eller neongrönt – Det finns ingen ögonskugga som 20-talets drottning av Juice inte kan bära upp.

Lizzo må vara mest känd för sin musik, men att hennes extravagan­ta och färgglada glam, som Lizzo själv förkunnat alltid har en touch av Cher och Diana Ross, har inte gått obemärkt förbi. Men hur får Lizzo sin look att hålla genom dansmoves och flöjtspela­nde? Det viktigaste steget för att få färgglada skuggor att sitta på plats är ögonprimer. – Börja alltid med en ögonprimer. Detta kommer ge skuggan något att fastna på. Det gör också att skuggornas färg kommer fram mer, förklarar Lizzo’s go-to-makeuparti­st Alexx Mayo i en intervju med tidningen Insider.

För att verkligen få färgerna att sticka ut lägger Alexx ofta en vit skimrande skugga på mitten av ögonlocket. Kontrasten mellan den vita skuggan och färgen kommer att göra att den färgade skuggan uppfattas ännu mer pigmentera­d.

– När du använder en skimrig skugga är ett tips att blöta din pensel lite innan. Då får du med dig mer pigment för en mer intensiv look!

 ??  ??

Newspapers in Swedish

Newspapers from Sweden