Plaza Kvinna

Details

-

Visa att du har trendkoll med hjälp av små och enkla medel som fulländar din stil. De voluminösa ärmarna lever kvar från förra säsongen och får samsas med sprillans nya trenddetal­jer för 2020. Det är ju som vi alla vet detaljerna som gör skillnad.

 ??  ??
 ??  ?? Disco Coll ar
Årtiondet som har gjort störst avtryck hos modehusen den här våren är 70-talet och inte bara i form av blommiga flower power-klänningar. Modehus som Louis Vuitton, Michael Kors, Paco Rabanne, Fendi och Victoria Beckham valde alla att plocka upp den spetsiga retrokrage­n som en it- detalj denna säsong.
Disco Coll ar Årtiondet som har gjort störst avtryck hos modehusen den här våren är 70-talet och inte bara i form av blommiga flower power-klänningar. Modehus som Louis Vuitton, Michael Kors, Paco Rabanne, Fendi och Victoria Beckham valde alla att plocka upp den spetsiga retrokrage­n som en it- detalj denna säsong.
 ??  ??
 ??  ?? Go for Gold
Vi inspireras av Chloés visning med plagg i enkla snitt som låter maffiga smycken spela huvudrolle­n. Ett stylingkne­p från visningen är att bära breda armband utanpå skjortor och blusar. Även hos modehus som Lanvin, Zimmermann, Oscar de la Renta och Carolina Herrera stod stora smycken i fokus, och främst då i guld.
Ring, 149 kr,
H&M Conscious Exclusive.
Go for Gold Vi inspireras av Chloés visning med plagg i enkla snitt som låter maffiga smycken spela huvudrolle­n. Ett stylingkne­p från visningen är att bära breda armband utanpå skjortor och blusar. Även hos modehus som Lanvin, Zimmermann, Oscar de la Renta och Carolina Herrera stod stora smycken i fokus, och främst då i guld. Ring, 149 kr, H&M Conscious Exclusive.
 ??  ??
 ??  ?? Örhängen, 499 kr,
Ingnell Jewellery.
Örhängen, 499 kr, Ingnell Jewellery.
 ??  ?? Puffy Sl eeves
Trenden med voluminösa ärmar som växte sig stark ifjol är inte på väg att ge vika – snarare tvärtom! På vårens visningar kunde vi se att den lekfulla detaljen gör sig precis lika bra på romantiska klänningar och kavajer som på kappor och jackor. Det är rejält tilltagna former som gäller, så se till att inte snåla på volymen!
Puffy Sl eeves Trenden med voluminösa ärmar som växte sig stark ifjol är inte på väg att ge vika – snarare tvärtom! På vårens visningar kunde vi se att den lekfulla detaljen gör sig precis lika bra på romantiska klänningar och kavajer som på kappor och jackor. Det är rejält tilltagna former som gäller, så se till att inte snåla på volymen!
 ??  ?? Chain Reaction
Det är med hjälp av solglasögo­nsnören eller senilsnöre­n som de ibland så glamouröst kallas, som du kan visa att du har trendkoll denna vår. Frågar du Gucci, Fendi och
Stella McCartney så är devisen: ju maffigare snören desto bättre. Och glöm inte att även själva solglasögo­nen ska vara extra stora, så håll inte tillbaka!
Chain Reaction Det är med hjälp av solglasögo­nsnören eller senilsnöre­n som de ibland så glamouröst kallas, som du kan visa att du har trendkoll denna vår. Frågar du Gucci, Fendi och Stella McCartney så är devisen: ju maffigare snören desto bättre. Och glöm inte att även själva solglasögo­nen ska vara extra stora, så håll inte tillbaka!
 ??  ??
 ??  ?? Klänning, 2 295 kr,
Ganni.
Klänning, 2 295 kr, Ganni.
 ??  ?? Jeansjacka, 499 kr,
H&M Conscious Exclusive.
Jeansjacka, 499 kr, H&M Conscious Exclusive.

Newspapers in Swedish

Newspapers from Sweden