Plaza Kvinna

lugna med Rituals

-

Body Crea m

Ge näring åt din hud samtidigt som du kopplar av med en lugnande kroppscrem­e. Den fylliga och näringsgiv­ande cremen kombinerar den blommiga doften av helig lotus med den lugnande effekten hos jujubär som ger din hud en silkeslen känsla. Sakta ner en stund genom att applicera den näringsgiv­ande cremen med ett lätt tryck och cirkelröre­lser.

Foa ming Sho wer Gel Hitta balans och inre ro med en härlig baduppleve­lse. Badskummet förhöjer ditt bad med exklusiva, glänsande bubblor för en ultimat avkoppling. Det fluffiga badskummet gör huden mjuk och silkeslen samtidigt som den lugnar och stillar sinnet. Luta dig tillbaka och andas in den varma och blommiga doften som har en stresslind­rande effekt på både kropp och sinne.

Skaka av allt vad stress heter och hitta lugnet i Rituals nya serie Jing – en exklusiv produktlin­je som gör underverk för både sinnet och sömnen. Börja med att sätta på en kopp te, fokusera på andningen, ge dig själv en härlig huvudmassa­ge och låt kroppen komma i varv med Rituals. Den här stunden är bara din.

Han d Lotion

Återfukta dina händer med en naturlig handlotion. Njut av den avkoppland­e doften av helig lotus och de lugnande egenskaper­na hos jujubär, en traditione­ll ingrediens inom kinesisk medicin. Lugna sinnet före läggdags genom att försiktigt massera in handlotion­en i händerna och låta den avkoppland­e effekten av självmassa­ge stilla kropp, sinne och själ. Handlotion, 110 kr.

Hair , Body & Bed mist

Hjälp kropp och sinne att slappna av med en lugnande doftspray. Den lätta sprayen kan användas på håret, kroppen eller dina textiler för att skapa en rogivande atmosfär och känsla. Formulan är alkoholfri och kan även användas på känslig hud! Låt doftspraye­n bli en del av din sovrutin för att främja avkoppling och en god nattsömn.

Body Scrub

Unna dig själv en riktigt avkoppland­e exfolierin­g. Kroppskrub­ben består av ultrafina bambuparti­klar och en fyllig creme och avlägsnar skonsamt döda hudceller och återfuktar, utan att göra huden oljig. Massera in den i huden med cirkelröre­lser samtidigt som du andas in den avkoppland­e doften av helig lotus och jujubär. 165 sek

 ??  ??
 ??  ??
 ??  ?? Mist, 190 kr.
Mist, 190 kr.
 ??  ??
 ??  ?? Kroppsskru­bb, 165 kr.
Kroppsskru­bb, 165 kr.
 ??  ??

Newspapers in Swedish

Newspapers from Sweden