Plaza Kvinna

IT- listan

-

Det är ingen hemlighet att restaurang­er och caféer har blivit allt mer Instavänli­ga för att säkerställ­a att fotosugna gäster kommer innanför dörren. Från blomsterbo­nanza och fluffigt rosa till hela väggar täckta med söta post-its, så är dessa hot spots onekligen #instagood.

EL &N, London

Är det en stad som är synonym med Instaspots så är det London – och EL&N har byggt ett imperium av rosa caféer. Tänk blommor (överallt!), rosa sammetsbås och hela väggar med hjärtan som det står ”good vises only”. Räkna med att köa – bättre än så här blir det inte.

HD Diner, Paris

Paris må vara känt för sina caféer, men den här amerikansk­a dinern har allt vårt flöde kan önska sig! Stig in i 50-talet med neonskylta­r, turkosa bås, jukebox och schackmöns­trat golv. Det bästa av allt? De har milkshake-happy hour!

Serra By Birreria, New York

I en stad känd för sina storslagna takterrass­er, så har Serra By Birreria tagit upplevelse­n till helt nya höjder. Stig in i ett blomparadi­s 14 våningar upp med New Yorks skyskrapor i bakgrunden. Men håll hårt i kameran! Den kommer att gå varm.

Mama Kelly, Amsterdam

Varför nöja sig med rosa väggar när hela restaurang­en kan vara rosa? Dyk ner i 50 nyanser av rosa och skruva upp romantiken ytterligar­e med deras High Tea – ett måste!

Note coffee, Hanoi

Förbered dig på cuteness overload när du stiger in på det här caféet i Vietnam. Samtliga väggar är nämligen täckta från topp till tå av söta små post- it- lappar med meddelande­n från tidigare gäster. Kan det bli gulligare?

 ??  ??

Newspapers in Swedish

Newspapers from Sweden