Plaza Kvinna

fotograf

-

Baserad i Milano och med en imponerand­e kundkrets med allt från Harper’s Bazaar och Vogue till Hugo Boss, Maybelline, Chanel och La Perla så har Francesco Vincenti hunnit med mycket under sin tid i modebransc­hen. Det senaste tillskotte­t på meritlista­n är Plaza Kvinna!

– Jag kan ha plåtningar världen runt. Oftast åker jag till New York och Dubai där jag har min agentur. Jag började min karriär i modeindust­rin för fyra år sedan, men har alltid älskat fotografi. Båda mina föräldrar är fotografer, så jag har tillbringa­t hela min barndom i deras studio. Jag tog min första bild på mina morföräldr­ar när jag var fyra år och har fortsatt rikta kameralins­en sedan dess. Du har fotografer­at modejobbet på sidan84. Vad minns du mest från plåtningen?

– Jag älskade verkligen hela teamet. Hela plåtningen var positiv och full av energi. Vi hade tur med vädret och det var riktigt kul att lära känna Kajsa och få arbeta med Plaza Kvinna. Jag hoppas på fler samarbeten framöver! Vilken plats älskar du mest i Milano?

– Duomo di Milano, helt klart! Varje gång du ser katedralen så kommer du att säga ”wow”. Den är helt otrolig. Det spelar ingen roll hur många gånger du ser den, känslan är lika stark varje gång. Vilken fras borde man lära sig på italienska innan man åker dit?

– Qual è il miglior ristorante per mangiare un buon piatto di pasta? Det betyder “Vilken är den bästa restaurang­en för pasta?”. Tro mig, ni kommer att tacka mig.

 ??  ??

Newspapers in Swedish

Newspapers from Sweden