Plaza Kvinna

KRÄFTAN 22 JUNI –23 JULI

-

All förändring innebär en utmaning, men du kan skapa en långsiktig och hållbar utveckling. Ha en tydlig utgångspun­kt för det du vill ändra och prioritera det som är viktigast.

Din topp: 21, 25

Ligg lågt: 19, 26

Månadens råd: Agera på problem och skapa välformule­rade mål.

LEJONET 24 JULI –23 AUG

Nu krävs justeringa­r i karriären. Lägg energi och ta hand om de områden som skapar en hållbar förändring. Flödet i dina vänskapsre­lationer kan oväntat byta riktning. Det är läge att släppa taget om personer som orsakar oro och negativa känslor.

Din topp: 17, 19

Ligg lågt: 12, 27 Månadens råd: Lyssna på ditt

hjärta.

JUNGFRUN 24 AUG–23 SEPT

Det kan bli mer jobb och högre krav på din arbetsinsa­ts. Försök att varva ner i vardagen och se över dina jobbrutine­r. Den 12:e börjar en bra period för samarbete om du kan lägga egot på hyllan och sträva efter gemensamma mål.

Din topp: 18, 21 Ligg lågt: 15, 16 Månadens råd: Dela erfarenhet­er.

VÅGEN 24 SEPT–23 OKT

Fokusera på arbete och karriär. Du jobbar bäst ensam nu, så undvik samarbeten.

Studier, resor och vidareutbi­ldning kan möta motstånd som kräver att du omvärderar din situation och finner nya vägar till utveckling.

Din topp: 12, 21

Ligg lågt: 16, 30

Månadens råd: Hitta din egen inspiratio­nskälla.

SKORPIONEN 24 OKT–22 NOV

Familj och privatliv står i centrum till den 13:e. Tillbringa kvalitetst­id med nära och kära. Efter den 13:e börjar en kreativ period för personligt självförve­rkligande, romantik, nöjen och sport. Släpp taget och börja leva. Din topp: 21, 25

Ligg lågt: 6, 7 Månadens råd: Frigör

kreativite­ten.

SKYTTEN 23 NOV–22 DEC

Det kan ha varit några intensiva månader med många förändring­ar, men dina vänner står vid din sida och hjälper till om du sträcker ut handen. Att bygga nya strukturer kräver eftertanke. Du har kraften att påverka ditt eget förhållnin­gssätt.

Din topp: 5, 21

Ligg lågt: 9, 29 Månadens råd: Använd nyfunna

insikter.

TVILLINGAR­NA 22 MAJ–21 JUNI

Venus står i ditt tecken och ger en välbehövli­g paus från allt som har skett den senaste tiden. Det är läge att ta ett steg tillbaka och reflektera över det som ger glädje och harmoni på djupet. Din topp: 5, 28 Ligg lågt: 9, 10 Månadens råd: Undvik att köpa och investera i lyxartikla­r.

STENBOCKEN 23 DEC–20 JAN

Planera in tid för återhämtni­ng och vila. Du tenderar att sätta arbete i centrum, men det är nu läge att hantera dina känslor bättre och sluta försumma dig själv. Etablera små och konkreta hälsomål som ger ökat välbefinna­nde.

Din topp: 2, 12

Ligg lågt: 5, 19

Månadens råd: Förnya din energi.

VATTUMANNE­N 21 JAN –18 FEB

Mars ger extra energi och drivkraft till den 13:e. Efter det kan du behöva varva ner, släppa stress och satsa på bättre livskvalit­et, både inre och yttre. Återhämta dig smart genom att känna efter vad du mår bäst av.

Din topp: 5, 12

Ligg lågt: 7, 10

Månadens råd: Det finns flera vägar till hälsa.

FISKARNA 19 FEBRUARI–20 MARS

Det kan kännas viktigt att ha det bekvämt och harmoniskt omkring dig, speciellt i privatlive­t.

Efter den 13:e bör du skapa en rutin som inkluderar kreativite­t och ger dig mer frihet till att göra det du brinner för. Din topp: 2, 26

Ligg lågt: 9, 23 Månadens råd: Visa mer av dig

själv.

VÄDUREN 21 MARS–20 APRIL

Du går in i en viloperiod som passar för att varva ner, gå inåt och reflektera över dina drömmar. Motstå frestelsen att hoppa på nya trender och känn in hur du vill att framtiden ska se ut. Din intuition förstärks av stillhet.

Din topp: 11, 25

Ligg lågt: 23, 30

Månadens råd: Ta paus från stressen.

OXEN 21 APRIL –21 MAJ

Positiva influenser lyser upp i tillvaron och ger extra energi och klarhet. Se över dina tillgångar och gör justeringa­r som passar bättre in på nya omständigh­eter. Fokusera på nya och nära möten. Bearbeta gammalt och gå vidare.

Din topp: 2, 21 Ligg lågt: 6, 27 Månadens råd: Börja resan mot nya mål.

 ??  ??

Newspapers in Swedish

Newspapers from Sweden