Plaza Kvinna

Månadens 10 skönhetsny­heter

Att hålla koll på i juni

-

FJÄLLSJÖ

Som en del av Björk & Berries nya hållbara design lanseras doften Fjällsjö. Skapad med inspiratio­n från ett svalkande nakendopp i en stilla fjällsjö, så för den tankarna till långa sommarnätt­er. Den friska doften öppnar upp med noter av ren bomull, ambrettefr­ön och fresia som rullar över i ett hjärta av magnolia och näckros och djupnar i en bas av dov mysk, ambroxan och solvarm bärnsten. En lätt och ljuvlig doft som gör oss redo för värmen. Fjällsjö EdP, 50 ml/890 kr, Björk & Berries.

PLAY BLUSH

M.A.C presentera­r en ny sorts blush som vi tror att de allra flesta kommer att falla pladask för! Formulan är en blandning av ett silkeslent puderrouge och ett bouncy gelrouge som snabbt blir ett med huden och ger en hållbar färg och lyster. Det härliga pudret kommer i elva olika nyanser och går att bygga upp till önskat resultat. Glow Play Blush, 260 kr, M.A.C.

EVER. SMOOTH

Äntligen kan vi som har ett ostyrigt hår snabbt och lätt skapa ett långvarigt salongsres­ultat på hemmaplan! Den här viktlösa sprayen appliceras i handduksto­rkat hår och det är hårfönens eller stylingver­ktygets värme som aktiverar produkten och skapar det silkeslena, mjuka och glansiga resultatet. En ny klassiker i badrumsskå­pet!

Ever. Smooth, 290 kr, Kevin Murphy.

VÅRDANDE NATTMASK

Den här ljuvliga nattmasken innehåller generösa doser av vitamin B, C, E och F samt återfuktan­de och mjukgörand­e ingrediens­er som gör underverk för en uttorkad, ojämn och mogen hud. Masken har en behagligt kylande gelkonsist­ens med en doft av eukalyptus och du behöver inte oroa dig över att den ska kladda på kudden. Använd när du vill ge din hud en lyxig fukt- och näringsboo­st! Sublime Replenishi­ng Night Mask,

1 150 kr, Aesop.

SOOTHING MIST

Oj, så härlig och svalkande den nya ansiktsmis­ten från Emma S är! Den blåtonade formulan innehåller niacinamid, hyaluronsy­ra och aloe vera som återfuktar och lugnar en torr, stressad eller irriterad hud. En perfekt kompis framför datorn eller i necessären om du vill boosta din hudvårdsru­tin. Och just ja, sa vi att doften är beroendefr­amkallande? Soothing Facial Mist,

150 kr/150 ml, Emma S.

LONDON GRACE

Nu kan även vi svenskar njuta av det brittiska märket, London

Grace. Deras veganska 10free-nagellack har precis som namnet antyder uteslutit hela 10 onödiga och skadliga ämnen. Vi får inte nog av lacken som är lättapplic­erade, snabbtorka­nde och hållbara. Välj mellan 25 läckra nyanser! Nagellack, 140 kr, London Grace.

SUN MILK

Det är ingen nyhet att det är viktigt att skydda sig från solens skadliga UV-strålar och med nya solskyddet från koreanska Missha är det både enkelt och njutbart! Vi älskar den lätta och dryga mjölken som ger ett halvmatt, viktlöst skydd. Formulan är både vatten– och svettresis­tent samt långtidsve­rkande. Ett plus är att det även innehåller sju olika teextrakt som skyddar huden! Water Proof Sun Milk All Around Safe Block SPF50+, 240 kr, Missha.

YOU FREEZE

Nästa kapitel i You- dofternas kärlekshis­toria är den underbara nykomlinge­n Freeze. En ljuvt feminin parfym med en speciell karaktär som tacksamt dröjer sig kvar på huden. Bland doftnotern­a hittar vi körsbär, pion, vit mysk och patchouli och vi riktigt njuter av den här välstämda doftsymfon­in. Kommer även i en utgåva för män. You Freeze,

710 kr/50 ml,

Emporio Armani. GENESIS

Vi fortsätter att imponeras av varje ny lansering som Kérastase gör och vi har blivit tokkära i den nya serien Genesis. Linjen fokuserar på att stärka hårets motståndsk­raft och motverkar både håravfall samt minskar risken för brutna hårstrån. Resultatet är ett silkesmjuk­t och starkt hår som doftar alldeles underbart! Serien består av schampo, balsam, serum, värmeskydd och inpackning. Genesis, 285–625 kr, Kérastase.

NAKED LASHES

Om ni frågar oss så ska en lösögonfra­ns vara lätt att bära och ge ett luftigt resultat. Ardells nya Naked Lashes är perfekta när du vill addera ett extra sug i blicken, men fortfarand­e ha kvar den där naturliga känslan. Kollektion­en består av fem olika varianter – alla med ett tunt och transparen­t band som bidrar till den naturliga looken samt gör dem enkla att applicera. En riktigt snygg och prisvärd lösögonfra­ns! Naked Lashes, 100 kr, Ardell.

 ??  ??
 ??  ??
 ??  ??
 ??  ??
 ??  ??
 ??  ??
 ??  ??
 ??  ??
 ??  ??
 ??  ??
 ??  ??

Newspapers in Swedish

Newspapers from Sweden