Plaza Magazine

BRIGITTE TYCKER TILL

-

SITT BäSTA MAKE UP-TIPS

– Släng bort allt smink du inte använder varannan månad så att du bara har bra grejer kvar. Köp en fin sminkväska så att det känns roligt och bra varje gång du öppnar den!

BOTOX

– Jag jobbar mest med smarta, självsäkra, starka kvinnor. Om de väljer att hjälpa naturen här och där med små åtgärder sker det för att upprätthål­la den skönhet dom har. Inte för att gömma sig bakom ingrepp och det artificiel­la. Man kan inte sminka ett stelt och överoperer­at ansikte till liv.

DEN PERFEKTA MAKE- UPEN

– Salma Hayek ser alltid fantastisk ut! Hon använder mycket smink, men hon har hittat sin grej och vet vad hon gör.

FRAMTIDENS MAKE UP

– Jag tror att framtidens make up kommer att bli alltmer individanp­assad. Om jag har brunt hår och gröna ögon kommer jag veta vad jag ska ha och då kommer det att finnas färdiga kit för det. Allting med make up kommer att bli enklare. Sedan finns en trend att ta bort gifterna ur make up, och den kommer att fortsätta.

SIN EGEN SMINKRUTIN

– Jag använder en kräm från LaRochePos­ay och sedan en concealer som jag blandar själv. Sedan applicerar jag Armanis foundation blandat med Nuxeolja med en svamp från Beauty Blender. Lite crèmerouge, färgen coconut grove från Nars på ögonen och Maybelline­s mascara Falsies.

ÅLDER

– Det har hänt något med ålder. Förut ansågs 40 vara gammalt. Numera går gränsen snarare vid 55–60. Det är synd att många äldre kvinnor ger upp och tänker att de inte behöver anstränga sig. Det finns så många bra produkter nu som passar en äldre hud.

 ??  ?? Brigitte ReissAnder­sen anser att många äldre kvinnor ger upp sitt utseende för tidigt. ”Det finns så mycket bra produkter på marknaden nu som passar en äldre hud.”
Brigitte ReissAnder­sen anser att många äldre kvinnor ger upp sitt utseende för tidigt. ”Det finns så mycket bra produkter på marknaden nu som passar en äldre hud.”

Newspapers in Swedish

Newspapers from Sweden