Premier League Omstart

SÅBRAHAR LAGETVARIT: 12 ?+

-

MÅLVAKTER ?+?+

Den australien­siske landslagsm­ålvakten Ryan är solid och given i startelvan. Konkurrens­en i truppen är dock nästan obefintlig.

FÖRSVAR ?+?+?+

nDet, vid ligastarte­n, givna mittblocke­t Duffy/Dunk har splittrats upp under säsongen då Duffy dragits med en del småskador. Webster har dock vikarierat bra och visat att mittbacksp­ositionen inte är ett problemomr­åde. Ytterposit­ionerna håller inte riktigt samma nivå.

MITTFÄLT

Mooy är dynamon som driver det mesta i Brighton. Stephens och Pröpper städar helt okej i defensiven. Gross och Trossard väl behjälplig­a framåt.

ANFALL ?+?+

Förra årets stjärna Glenn Murray har haft en tuff säsong. Har bara gjort sex matcher från start och fått se sig omsprungen av Maupay som i sig gjort det helt godkänt.

TRÄNARE ?+?+?+

Graham Potter hyllades stort under hösten och Brighton förlängde då hans kontrakt fram till 2025. Efter det har det dock gått lite tuffare för gänget från sydkusten. Potter har en hög ambitionsn­ivå och vill gärna se sitt lag styra spelet genom att han bollen på marken. Utan en gedigen trupp blir det dock svårt att vinna matcher på det viset och alla kryss vittnar om det. Potter har uppenbarli­gen också känt att han inte riktigt hittat helt rätt då han snurrat mycket på såväl formation som spelare under säsongen.

nnnn?+?+

20 Joe 29 Nick

2 Matthew 3 Charlie 5 James 6 Ben 14 Ben 23 Erik 26 Phil 28 Kevin

4 Jack 7 Johann 8 Josh 12 Robbie 13 Jeff 18 Ashley 25 Aaron 31 Dwight

10 Ashley 11 Chris 19 Jay 27 Matej

lll⬛ Spelare som är/varit inne på lån: Monaco.

Getafe. Leipzig. Inter. Mallorca. Reading. Vitesse. Bristol Rovers. Spelare vars kontrakt går ut i sommar:

Atalanta. Aston Villa. Mineiro.

Rio Ave.

Newspapers in Swedish

Newspapers from Sweden