Premier League Omstart

FINNS ÄNDÅ HOPP FÖR EVERTON

- Makoto Asahara

⬛ På pappret är det en trupp som ska leverera mer än vad de gör. Det är väl en sammanfatt­ning som går att copy-pastea från valfri Evertonsum­mering från valfri säsong. Men visst finns det ändå ett hopp inför fortsättni­ngen på Goodison Park.

I Richarliso­n har man en av, kanske hela ligans, intressant­aste anfallshot. Dominic Calvert-Lewin har levererat mål på löpande band. En mirakulöst snabbt återhämtad André

Gomes kommer bidra med en saknad offensiv dimension till mittfältet. Och även om en tränare som Carlo Ancelotti känns något malplacé i Everton (framför allt med hans raka motsats Duncan Ferguson som assisteran­de) är det fortfarand­e Carlo Ancelotti. Med andra ord en vinnare.

Även om en hel del frågetecke­n fortsatt finns i vissa lagdelar, finns det anledning att tro på en ljus fortsättni­nng även i Liverpools blåa kvarter.

 ??  ?? Det finns frågetecke­n runt Richarliso­ns och Dominic Calvert-Lewis Everton, men även anledning att tro på en ljus framtid.
Det finns frågetecke­n runt Richarliso­ns och Dominic Calvert-Lewis Everton, men även anledning att tro på en ljus framtid.

Newspapers in Swedish

Newspapers from Sweden