Premier League Omstart

SÅBRAHAR LAGETVARIT: 20 ?+

-

MÅLVAKTER ?+?+?+?+

Återigen har Kasper Schmeichel visat att han är en av ligans bästa målvakter. Gör kanske inte mycket väsen av sig, men står heller aldrig för några grova misstag.

FÖRSVAR ?+?+?+?+

Oron när Harry Maguire försvann var obefogad. Söyüncü har fyllt ut skorna helt, åldermanne­n Evans och landslagsm­annen Chillwell höjt sig ett snäpp och Pereira har varit snudd på fem plus. Hans skådefrånv­aro i omstarten kan dock bli smärtsam för Leicester.

MITTFÄLT ?+?+?+

Ndidi har växt till en jätte den här säsongen och har med Tielemans och Maddison bildat en gedigen mittfältst­rojka som dock tappade i form under våren.

ANFALL ?+?+?+?+

19 mål och skytteliga­ledning för Jamie Vardy som den här säsongen visat upp ett världsklas­sregister – från att ha varit en ren omställnin­gsspelare så är han nu även sylvass i boxen. Med Perez finns bredd, men det är lite tunt där bakom.

TRÄNARE ?+?+?+?+?+

Frikostigt betyg kan tyckas. Vad Brendan Rodgers lyckats med den här säsongen är dock en världsklas­sbedrift. Inte bara att Rodgers med små medel byggt om Leicester från grunden, han har även ställt om ett defensivt omställnin­gslag till att kunna styra och dominera matcherna. Enda frågan är om han lyckas hålla nivån på laget säsongen ut.

nnnnn

14 3 12 4 14 4 40 14 2

Brasilien Spanien

12 0 Nederlände­rna 5 1 Kroatien 15 0 England 13 1 Skottland 4 1 Kamarun 12 0 England

11 0 Brasilien 10 2 Nederlände­rna 15 2 England 92 Guinea 10 0 England 14 4 England 70 England 40 Schweiz 62 England 60 England

Brasilien Senegal Egypten Japan Belgien

lll⬛ Spelare som är/varit inne på lån: är/varit ute på lån: RB Leipzig. sommar:

Newspapers in Swedish

Newspapers from Sweden