Premier League Omstart

ALLVARLIG RISK ATT ÅKA UR I ÅR

- Makoto Asahara

⬛ Att satsa på namnkunnig­a, spännande nyförvärv, ofta också tränarnamn, och sedan inte alls leva upp till hajpen har varit West Hams melodi i flertalet år.

Med spelare som Sébastien Haller och Pablo Fornals som anslöt i somras, stjärnor som Felipe Anderson redan i truppen och en Manuel Pellegrini på tränarbänk­en, så kunde man inte hjälpa att man ännu en gång tänkte: ”Är det DENNA säsong det ska lossna?” Nej, inte den här gången heller.

”The Hammers” ligger ofantligt risigt till inför återstarte­n av Premier League, och löper allvarlig risk att faktiskt åka ur. Något som hade varit rent ut sagt förödande för en klubb med den spelartrup­p som West Ham har.Kan David Moyes, som nu sitter på tränarbänk­en efter avskedande­t av Pellegrini i december, fixa resultaten som krävs för nytt kontrakt? Det känns inte kassaskåps­äkert. ⬛

11 Rui 21 John

2 Matt 15 Willy 16 Conor

19

27 Romain 29 Rüben 49 Maximilian 59 Oskar

6 Bruno 8 Ruben 10 Daniel 17 Morgan 26 Taylor 28 Joao 32 Leander 54 Owen 68 Luke

7 Pedro 9 Raul 18 Diogo 37 Adama

 ??  ?? 2019/20 har varit ännu en säsong som det inte lossnat för Felipe Andersons West Ham och nu hotas klubben av nedlyttnin­g.
2019/20 har varit ännu en säsong som det inte lossnat för Felipe Andersons West Ham och nu hotas klubben av nedlyttnin­g.

Newspapers in Swedish

Newspapers from Sweden