Premier League - Bibeln

SPORTBLADE­T TIPSAR: TRE ARENOR I ENGLAND SOM ÄR VÄL VÄRDA ETT BESÖK!

-

ANFIELD – LIVERPOOL

■ Liverpools hemmaarena Anfield. Under den gångna säsongen har flera motståndar­e vittnat om hur det är att spela där. Arsenals före detta mittfältar­e Mikael Arteta sa under en intervju att det var den ”obehagliga­ste” arenan man kommer till. Att hans ben ”fastnade i gräset” – att han helt enkelt inte kunde springa. Samtidigt som han kände att tiden stod still.

MOLINEUX – WOLVERHAMP­TON

■ Vill du se fin fotboll och tycker du att lagen som nämns ovanför inte gör det? Då kan vi rekommende­ra förra säsongens succélag Wolverhamp­ton. Raul Jimenez, Doherty och Rúben Neves tog Premier League med storm och slutade på en sjunde plats. Dessutom brukar det vara riktigt bra drag på Molineux stadium. ”Wolves” förvandlad­es till en skräckmots­tåndare för övriga topplagen.

ELLAND ROAD – LEEDS

■ I Leeds United och Elland Road var det många fotbollsfe­ster förra säsongen. Leeds ledde Championsh­ip en bra bit in i säsongen men föll till slut i Play off-kvalet till Premier League. Tyvärr har Pontus Jansson lämnat klubben, men det är väl värt att åka och se Marcelo Bielsas fotboll! Det är sannerlige­n något speciellt.

 ??  ??
 ??  ??
 ??  ??

Newspapers in Swedish

Newspapers from Sweden