Premier League - Bibeln

Sergio Agüero,

Manchester City 2011/12

-

■ Sista omgången, Manchester City möter QPR hemma och klockan tickar mot 94. I Sunderland har lokalrival­en United vunnit med 1–0 och de ljusblå måste göra ett mål för att vinna Premier League. Mario Balotelli har bollen strax utanför straffområ­det, passar ut den till Sergio Agüero som först skottfinta­r, sedan lossar ett skott och City har vunnit första ligatiteln på 44 år. Förutom det där sista målet är Sergio Agüero med sina 23 mål fundamenta­l för Citys framgång.

 ??  ?? Sergio Agüero var tongivande i det Manchester City som 2011/12 tog sin första ligatitel på 44 år. Förutom att han i den sista omgången sköt titeln till City gjorde han 23 mål för klubben denna säsong. Här omringad av motståndar­e i mötet med Chelsea den 21 mars 2012. En match argentinar­en självklart gjorde mål i.
Sergio Agüero var tongivande i det Manchester City som 2011/12 tog sin första ligatitel på 44 år. Förutom att han i den sista omgången sköt titeln till City gjorde han 23 mål för klubben denna säsong. Här omringad av motståndar­e i mötet med Chelsea den 21 mars 2012. En match argentinar­en självklart gjorde mål i.

Newspapers in Swedish

Newspapers from Sweden