Premier League - Bibeln

SÅBRAÄR LAGET: 13

-

MÅLVAKTER

■ Tuff konkurrens mellan

Ørjan Nyland och Jed Steer, men ingen håller egentligen tillräckli­gt hög klass för

Premier League. Har jagat

Tom Heaton från Burnley, kanske händer det något sista dagarna innan premiären?

FÖRSVAR

■ Släppte in alldeles för många mål i Championsh­ip i fjol och försvaret har förstärkts rejält i sommar på samtliga positioner. Nu ska bara backinjen spelas ihop också ... På pappret ser det bra ut, Aston Villa har gjort fina affärer.

MITTFÄLT

■ Jack Grealish är stjärnan här, men får kul konkurrens från framför allt nyförvärve­t Trezeguet. Bra mix annars av hårt jobbande spelare och mer tekniska. Både Douglas och Jota kan överraska.

ANFALL

■ Rejält jobbigt att tappa fjolårets bästa målskytt Tammy Abraham. Wesley får direkt tuff press på sig att prestera, men Trezeguet kan hjälpa till med målprodukt­ionen. Och kan Kodjia få en nytändning?

RUTIN

■ Massor av nyförvärv så vidare samspelt går det ju inte att säga att Villa är. Men finns ändå en del spelare med rutin från både Premier League och utländska ligor. Ändå ett lag för framtiden det här.

TRÄNARE

■ Villa-supporter sen barnsben, men det här är ny mark för Dean Smith. Har fått en gigantisk plånbok att handla för i sommar. Upp till bevis nu om han kan få ihop en tillräckli­gt stark startelva också.

 ??  ?? Steer.
Steer.

Newspapers in Swedish

Newspapers from Sweden