Premier League - Bibeln

SÅBRAÄR LAGET: 14

-

MÅLVAKTER

■ Bara jumbon Huddersfie­ld och nästjumbon Fulham släppte in fler mål än Bournemout­h i fjol. Inte bara Borucs och Begovics fel förstås, men det finns att jobba på här och båda har passerat zenit.

FÖRSVAR

■ Har förstärkt på båda kanterna (Kelly och Stacey), men mer hade nog behövts för att få ordning på det här. Dessutom skadedrabb­at, och ett flertal spelare har missat försäsonge­n. Kanske kan Mepham och Ake styra upp det?

MITTFÄLT

■ Med Lerma, Cook, Fraser och Brooks finns här ett mittfält som många av konkurrent­erna i botten gärna hade haft hos sig.

Har i sommar också värvat dansken Philip Billing som breddar och förbättrar.

ANFALL

■ Bara topp sex-lagen gjorde fler mål än Bournemout­h i fjol och här finns det gott om kvalitet. Wilson och King är ett farligt anfallspar och det finns även assistans att få från yttrarna, liksom talangen Solanke.

RUTIN

■ Bra mix åldersmäss­igt i truppen, och klubben släpper gärna fram unga spelare och det ger dem förstås också ovärderlig­t med PL-rutin. Har i princip samma trupp som i fjol, det kan faktiskt ge fördelar.

TRÄNARE

■ Howe är oerhört aktad i klubben och det ska väldigt mycket till innan ens någon börjar andas något om ”tränarbyte”. Bygger upp ett lag här och tror på långsiktig­het. Det har funkat väldigt bra hittills.

 ??  ?? Cook.
Cook.

Newspapers in Swedish

Newspapers from Sweden