Premier League - Bibeln

SÅBRAÄR LAGET: 23

-

MÅLVAKTER

■ Världens dyraste målvakt hade en omtumlande första säsong i London. Uppträdand­et i ligacupfin­alen mot Manchester City lämnade en del i övrigt att önska, men resten av året närmade sig Kepa Arrizabala­ga världstopp­en på positionen.

FÖRSVAR

■ Gary Cahill har lämnat, men i övrigt samma försvarsup­pställning som i fjol, plus Kurt Zouma. Rüdiger skadad i början av säsongen, men är förstaval bland mittbackar­na. Främst där det är konkurrens.

MITTFÄLT

■ Det kan bli bra, men det finns en del frågetecke­n. Kan Jorginho och Kanté hitta en form som passar dem båda? Kan Barkley fortsätta lika fint som i sommar? Och, framför allt: hur ersätter man Hazard?

ANFALL

■ Giroud förstavale­t så här långt, men både Batsuhayi och Abraham har goda chanser. Oavsett vem behövs en anfallare som gör 20–25 mål. Inte lätt ... Länge sen en anfallare lyckades i Chelsea nu.

RUTIN

■ Rutinen, men framför allt målen och assisterna från Eden Hazard saknas enormt här. Men Chelsea är en klubb som är van vid att vinna numera. Här finns många spelare som varit med länge.

TRÄNARE

■ En legendar som spelare i klubben, men som tränare är Frank Lampard väldigt oerfaren. Har sett bra ut på försäsonge­n, men hur reagerar han, klubbledni­ng och fans om det börjar blåsa?

 ??  ?? Jorginho.
Jorginho.

Newspapers in Swedish

Newspapers from Sweden