Premier League - Bibeln

SÅBRAÄR LAGET: 16

-

MÅLVAKTER

■ Guaita har verkligen imponerat sedan han tog över mellan stolparna i vintras. Hennessey är bättre som backup än historielä­rare och nye Henderson är en fullt kapabel tredjemålv­akt.

FÖRSVAR

■ Tung förlust, om än inte för plånboken, att Man United köpte loss Aaron Wan-Bissaka. Starkt mittförsva­r, men det ser rejält tunt ut på kanterna. Finns många spelare, men få av Premier League-kvalitet.

MITTFÄLT

■ Här finns både finess och kraft, återstår bara att se om Hodgson lyckas få ordning på Max Meyer. Tysken har verkligen inte varit bra oavsett position. Lite tunt, men startspela­rna är bra.

ANFALL

■ Wilfried Zaha är ett måste att behålla, annars har Palace ingenting att gå på i offensiven. Benteke, Sørloth, Wickham och Ayew är inte i närheten av den klass som behövs. Förståelig­t att klubben nobbade Arsenals bud på Zaha.

RUTIN

■ Många i laget som kommit upp i en aktningsvä­rd fotbollsål­der nu. Dock många som också aldrig blivit så bra som man kanske hade förväntat sig i den ålder de nu nått. Svårbedömt lag.

TRÄNARE

■ Bäst i klubben? Superrutin­erade Roy Hodgson har varit tränare längre än spelarna har levt och på senare år fått till fantastisk­t fina resultat med England, Fulham, West Bromwich och nu Palace.

 ??  ?? Sørloth.
Sørloth.

Newspapers in Swedish

Newspapers from Sweden