Premier League - Bibeln

SÅBRAÄR LAGET: 21

-

MÅLVAKTER

■ Jordan Pickford håller klassen, är topp fem, sex i ligan och höll nollan i 14 matcher i fjol. Starkt. Nye Lössl hade en tuffare säsong i Huddersfie­ld i fjol, men är också en toppmålvak­t i sina bästa stunder.

FÖRSVAR

■ Tufft att tappa Zouma och det ser rätt tunt ut på försvarssi­dan. Bakom den givna fyrbacksli­njen är det rätt många frågetecke­n, i bästa fall. Får de in någon på deadline day?

MITTFÄLT

■ Näst intill här, när en landslagsm­an som Delph inte är given så är mittfältet starkt. Oerhört viktigt för Everton att de lyckades köpa loss André Gomes. Håller Gylfi Sigurdsson en säsong till?

ANFALL

■ Lite förvånande att Everton inte gått all in på en riktigt målfarlig striker i sommar, men kanske kan Calvert-Lewin ta ännu ett kliv i år och fylla den positionen till fullo? Richarliso­n får nyckelroll ute på kanten.

RUTIN

■ Här finns nästan rutin i överflöd, både på planen och på bänken. För Evertons del handlar det snarare om att få in fler unga spelare de kommande åren som kan lära av de äldre och mer erfarna.

TRÄNARE

■ Lite upp till bevis för Marco Silva i år. Everton avslutade fjolåret på ett smått spektakulä­rt vis. Kan Silva och laget fortsätta i den stilen blir det ett riktigt roligt år på Goodison Park. Litet frågetecke­n för hur han byggt upp truppen i år.

 ??  ?? Delph.
Delph.

Newspapers in Swedish

Newspapers from Sweden