Premier League - Bibeln

SÅBRAÄR LAGET: 21

-

MÅLVAKTER

■ De Gea var i fjol mil från formen han tidigare haft och även om han då och då storspelad­e var han också skyldig till ett antal baklängesm­ål som kostade United poäng. Med nytt kontrakt ordnar det sig?

FÖRSVAR

■ Kan Victor Nilsson Lindelöf bygga vidare på formen och ledaregens­kaperna han visade i fjol? Ja, så fall är

definitivt välförtjän­t. Ska bli spännande att följa nye Wan-Bissaka på den här nivån.

MITTFÄLT

■ Mycket hänger på Paul Pogba, hittar han utmaningen som Solskjær försöker ge honom? Eller ska United hoppas på Scott McTominay och att han på nytt skiter i allt vad ”du ska inte kunna gå in och vara så här bra redan” heter?

ANFALL

■ Blir Lukaku kvar transferfö­nstret ut? Hittar Sánchez något som kan kallas form? Eller ska allt hänga på Rashford och Martial igen? Det ser tunt ut, och förstås ännu tunnare om United säljer Lukaku.

RUTIN

■ Många rutinerade spelare, men det är också de som inte levererar som förväntat. I United kliver de unga spelarna fram och tar allt större ansvar. Det gillar Solskjær förstås, men ger minuspoäng här.

TRÄNARE

■ Han har laget, ledningen och fansen bakom sig, men kan Solskjær vända på trenden och formkurvan som United visade i våras? I annat fall blir han inte långvarig. Om ja kan det bli hur bra som helst.

 ??  ?? VNL.
VNL.

Newspapers in Swedish

Newspapers from Sweden