Premier League - Bibeln

SÅBRAÄR LAGET: 25

-

MÅLVAKTER

■ Hugo Lloris var lite upp och ner i fjol, men sett över hela säsongen en av ligans bästa målvakter. Kan han bli lite jämnare är mycket vunnet. Stark backup i Paulo Gazzaniga, som sällan gör några misstag.

FÖRSVAR

■ Får Spurs behålla Alderweire­ld är det att räkna som en av sommarens bästa förstärkni­ngar. Kan de få honom att skriva på ett nytt kontrakt också? Trippier har lämnat, ser lite tunt ut om även Rose säljs.

MITTFÄLT

■ Ett oerhört starkt mittfält blev ännu starkare när Tanguy Ndombélé köptes loss för 62,8 miljoner pund. En fin bredd vilket bäddar för att ändra taktik helt beroende på hur motståndar­na ställer upp.

ANFALL

■ Inte riktigt i samma klass som toppduons anfallstri­os, men Harry Kane får fin uppbacknin­g av Son, Eriksen, Lucas och Alli. Kan Kane hålla sig skadefri kan det här vara året då han slår nytt målrekord.

RUTIN

■ Väl samspelt lag nu, som blivit vana vid att vara med i toppstride­n, och dessutom börjat gå riktigt långt, minst sagt, i Europaspel­et. Klarar av motgångar och skador utan problem numera.

TRÄNARE

■ Mauricio Pochettino har byggt upp Tottenham utan hjälp av dyra nyförvärv och har gjort det på ett fantastisk­t vis. Får nu äntligen lite pengar att röra sig med, och det kommer att bli intressant att se vad hans lag kan göra då.

 ??  ?? Lloris.
Lloris.

Newspapers in Swedish

Newspapers from Sweden