Premier League - Bibeln

SÅBRAÄR LAGET: 20

-

MÅLVAKTER

■ Stark konkurrens i målet nu när Roberto anlänt, men Lukasz Fabianski ses ändå som förstavale­t till en början. Lagets bästa spelare i fjol enligt supportrar och medspelare, då är det svårt att bli petad.

FÖRSVAR

■ Släppte in väl många mål i fjol (55), men såg allt stabilare och mer samspelt ut ju längre säsongen led. Kan Issa Diop fortsätta sin utveckling som han gjort hittills så lär West Ham kunna klättra i tabellen i år.

MITTFÄLT

■ Kan Jack Wilshere hålla sig skadefri? Det hade ju varit en fröjd för Hammerssup­portrarna, som i så fall kan få se ett mycket intressant samarbete mellan den förre Arsenal-spelaren och Pablo Fornals.

ANFALL

■ Vissa frågetecke­n kring Chicharito och hans motivation att spela för klubben, men större utropsteck­en kring nyförvärve­t Sébastien Haller. Stark offensiv också på kanterna genom Jarmolenko, Fornals eller Anderson.

RUTIN

■ Många spelare som varit med i många år i Premier League nu, det underlätta­r för nyförvärv som Haller. West Ham har börjat göra bra affärer, med en mix av unga och erfarna spelare som kommer in.

TRÄNARE

■ Manuel Pellegrini har mer i sig än en tiondeplat­s. Nu börjar spelarna och han lära känna varandra, och truppen har byggts upp till hyfsad belåtenhet. Nu finns inga ursäkter kvar för argentinar­en.

 ??  ?? Diop.
Diop.

Newspapers in Swedish

Newspapers from Sweden