Premier League - Bibeln

HÅLL KOLL PÅ!

-

■ BRUNO FERNANDES, 26. Totalflopp­ade kanske i EM i sommar, men var Uniteds enskilt klart viktigaste offensiva spelare förra säsongen — även om han inte alltid bidrog mot toppmotstå­nd. En tia med fantastisk fot och speluppfat­tning och levererade därtill poäng frekvent. Frågan nu är om han kan skaka av sig EMfiaskot och leverera en ny supersäson­g i United-tröjan.

■ Att Varane eller inte Varane kommer, det har varit frågan. Ja, efter Jadon Sanchos övergång så har den franske mittbacken­s övergång varit sommarens stora värvningsf­öljetong för United. Vid det här magasinets deadline var, enligt trovärdiga BBC, klubben överens med både Varane och Real Madrid om en flytt och bara läkarunder­sökningen återstod. Med ett VM-guld, tre La Liga- och fyra CL-titlar i bagaget är det onekligen en av världens mest rutinerade — och bästa innerbacka­r de senaste åren — som skulle ansluta till Ole Gunnar Solskjærs manskap och ge en betydande boost i jakten på Premier League-bucklan.

För Victor Nilsson Lindelöf dock ett dråpslag då fransmanne­n med all säkerhet lär gå in bredvid Maguire i mittförsva­ret. VNL ska kanske ändå inte misströsta än, med Uniteds värvningsh­istorik kan allt hända innan kontrakten är påskrivna.

Född: 1988-08-01. Längd: 193 cm.

Land: Serbien. Kom från: Chelsea, 2017. Ligamatche­r/mål 2020/21: 20/0. Landskampe­r/mål: 48/2.

 ??  ?? Fernandes.
Fernandes.
 ??  ?? Varane.
Varane.
 ??  ??

Newspapers in Swedish

Newspapers from Sweden