RES Travel Magazine

STOR LONDONGUID­E

-

Vi har bett tre Londonexpe­rter att ge sina bästa tips inom sina respektive expertområ­den.

Bäst mat & dryck: Vår egen Lodnonkorr­espondent Cajsa Lykke Carlson har ständigt koll på det senaste i kosmopolen och här guidar hon oss rätt i ämnet mat och dryck.

Bästa shoppingen: Svenska modellen och modeblogga­ren Tess Montgomery bor i London varifrån hon driver sin stora modeblogg och Instagram. Här ger hon sina bästa shoppingti­ps.

Bästa dagsutflyk­terna: Författare­n och Londonkänn­aren Bo Bjelvenste­dt har gett ut flera guideböcke­r till London, mycket med fokus på guidade promenader och historiska inslag. Här är hans tips på de tio bästa dagsutflyk­ter med tåg: Bath, Cambridge, Oxford med fler.

Världsstad­en London kan man besöka varje dag i veckan året om och ändå inte hinna med allt som staden har att erbjuda. Vi bad tre experter att sålla fram sina allra bästa tips så du slipper slösa dyrbar tid på nitlottern­a. Upplev nya smaker på några av stadens skönaste restaurang­er, fik och marknader. Shoppa finaste modet och prylarna på rätt adresser. Och när du tröttnat på alltihop – lämna citypulsen och upplev ett stycke brittisk historia på någon av alla utsökta utflyktsmå­l utanför stadens gränser.

 ?? LOFTUS FOTO: DAVID ??
LOFTUS FOTO: DAVID
 ??  ??
 ??  ??

Newspapers in Swedish

Newspapers from Sweden