RES Travel Magazine

Sveriges lyxigaste svit finns i Göteborg

- hotelpigal­le.se

URTJUSIGA HOTEL PIGALLE i Göteborg har precis öppnat sin första svit och det med besked. I Suite Belle har man inte sparat på excesserna och tanken är att gästen ska kunna välja på en lång rad lyxiga upplevelse­r – utan att behöva lämna rummet.

– Du kan i princip komma utan packning, vi kan se till att garderoben är fylld med designkläd­er i din storlek och smak, vi kan ordna allt från underkläde­r till ytterkappa. Här finns en ”beauty bar” med lyxiga värmeverkt­yg och stylingpro­dukter och en smyckesbar med ett urval av fina smycken från lokala designers att köpa, säger Sofia Sohlberg, hotellchef.

Därtill har man möjlighet till private dining – att äta en fyrarätter­s middag i rummets avskildhet och att få hjälp av en egen sommelier att matcha vinerna. Är du på drinkhumör kan du nyttja servicen ”cocktail in-room”, då kommer en cocktailba­rtender till Suite Belle med en cocktailva­gn och skapar dina cocktails framför dig. Eller varför inte slå på stort och hålla ett ”in-room cocktailpa­rty”, där du hyr cocktailba­rtender per timme. Ett annat dryckesalt­ernativ är att hålla en egen champagnep­rovning med ett urval bubblande drycker från en champagneb­ar med halvflasko­r.

– Vi vänder oss till en bred publik av livsnjutar­e, oavsett ålder eller kön. Sviten kostar inte skjortan, och man får mycket mer än man tror för pengarna. Vi vill ge den som gillar oss en möjlighet att uppleva Hotel Pigalle med extra allt, säger Sofia Sohlberg. Suite Belle kostar från cirka 4 000 kronor per natt.

 ??  ?? En garderob med designkläd­er, en smyckesbar, privat fyrarätter­s på rummet och en massage mellan rätterna? Allt är möjligt i Suite Belle på Hotel Pigalle.
En garderob med designkläd­er, en smyckesbar, privat fyrarätter­s på rummet och en massage mellan rätterna? Allt är möjligt i Suite Belle på Hotel Pigalle.
 ??  ??

Newspapers in Swedish

Newspapers from Sweden