Sanningen bakom vår tids största skandaler

Monroes många affärer

- Frank Sinatra

Frank Sinatra och Monroe hade en affär i flera månader under 1961 efter att ha känt varandra i många år. Enligt källor var Marilyn helt betagen av Sinatra och ville gifta sig med honom men han avslutade förhålland­et under hösten.

Bobby Kennedy

2016 bröt nyheten ut om att brevväxlin­g mellan Monroe och Bobby Kennedy ”bekräftade” deras romantiska relation efter att rykten hade cirkulerat i årtionden. I korrespond­ensen med John och Roberts syster stod det: ”Inse att du och Bobby är det nya paret! Vi tycker alla att du ska följa med honom när han kommer tillbaka till öst!

Joan Crawford

En författare som hävdar att hon stod Marilyn nära under hennes uppväxt skriver i sin bok Marilyn Monroe: My Little Secret att hon hade ett sexuellt möte med Monroe och att den ”fria” skådespele­rskan hade liknande möten med Joan Crawford och Elizabeth Taylor.

Yves Montand

När hon spelade in Låt oss älska år 1962 gick rykten om att Monroe och hennes motspelare Montand, en fransk skådespela­re, påbörjade en affär när de kom varandra nära genom svårighete­rna med filmen. Fox manipulera­de ryktena för att gynna produktion­en. Affären tog slut när Montand återvände till Frankrike efter att inspelning­en avslutats.

Elia Kazan

”Jag ångrar det inte”, skrev filmregiss­ören Kazan i ett brev till sin fru och erkände att han haft en affär med en 29-årig Monroe några år tidigare. ”Hon är inte en sån sexbomb som hon framställs som. Åtminstone inte enligt min mening”, fortsatte han.

Monroe kopplades ihop med många män och kvinnor medan hon samlade på sig äkta makar och skilsmässo­papper.

 ??  ??
 ??  ??
 ??  ??
 ??  ??
 ??  ??

Newspapers in Swedish

Newspapers from Sweden