SHL - Bibeln

DENNIS EVERBERG

-

MARCUS HÖGSTRÖM, DJURGÅRDEN:

”Jag har dålig koll på honom, jag sitter inte och kollar på hockey när jag är ledig. Men han är helt klart en bra back, och har loggat enormt mycket istid tidigare. Han blir nog nyttig för Djurgården.”

DOMINIK FURCH, ÖREBRO: ” Jag spelade med honom i Omsk i Ryssland, så jag får nog säga att jag har bra koll på honom. Men jag kan inte avslöja vad det första är jag tänker på, då kommer han tänka på det när jag kommer fri mot honom. Jag vet en svaghet, men ... Han var bra i Omsk, vi fick väl inte ihop spelsystem­et riktigt, men det är en bra målvakt.”

JOHAN FRANSSON, LEKSAND: ”En kanonkille, speciellt utanför isen. Jag spelade mot honom förra säsongen i Schweiz, och har spelat med honom i Tre Kronor. Han kommer att bli nyttig för Leksand, precis vad de behöver skulle jag säga.”

PATRIK BERGLUND, DJURGÅRDEN: ”Skönt att han är tillbaka i spel, och att han förhoppnin­gsvis hittat glädjen och mår bra. Hans anseende säger det mesta, han är en NHL-spelare. ”

JOHAN SUNDSTRÖM, FRÖLUNDA: ”Ja, han är bra. Han är grym till och med. Stark på pucken. Inte för att de behövde honom i Frölunda, de var ju rätt bra redan i fjol. Det blev en bonus för dem att de fick hem Sundström också.”

Newspapers in Swedish

Newspapers from Sweden