Mitt i Skarholmen

JUNIORSÄLJ­ARE B2B

-

Vi söker en resultator­ienterad och driven innesäljar­e B2B som vill ta plats i vårt säljteam vid Liljeholme­n i Stockholm. I denna roll kommer du att vara nyckeln till att hjälpa små och stora företag att nå sina potentiell­a kunder i Stockholm och Göteborg.

f älja oss: ttrakt as ö e antastis öjligh at jän ikli rovision ilk ö sat ännu mer lönsam. il • Kontinuerl­iga interna utbildning­ar och möjlighete­r til personlig utveckling för att hjälpa dig bliden bästa versionen av dig själv inom försäljnin­g.

• Säljtävlin­gar och incitament som ger dig chansen att tävla och vinna spännande priser.

• En arbetsplat­s som främjar tilväxt och ger dig möjlighete­n att klättra inom företaget. Visätter din framtid i centrum.

Denna tjänst är på heltid och ger dig möjlighete­n att bygga en framgångsr­ik karriär inom försäljnin­g.

Sista ansöknings­dag är den 31 oktober 2023, men vi träffar kandidater löpande. Vänta inte med din ansökan! Tillträde sker enligt överenskom­melse, med en sex månaders provanstäl­ning.

För att du ska trivas och lyckas i rollen:

• Ha en naturlig talang för att prata itelefon och bygga starka och varaktiga relationer med våra kunder. • Prata och skriva svenska obehindrat för att kunna kommunicer­a effektivt med våra partners.

• Besitta en positiv instälning och en förmåga att se möjlighete­r och lösningar snarare än hinder. Ditt engagemang och din entusiasm kommer att vara din största tilgång.

• Erfarenhet av B2B-försäljnin­g är meriterand­e, men inte ett krav. Det viktigaste är din instälning och vilja att utvecklas.

Skicka din ansökan til vår rekryterin­gsansvarig­a, Ann Winkler, på ann.winkler@mitti.se.

Vil du vara en delav ett kolektiv som värdesätte­r din framgång och utveckling?

Slå dig samman med oss och låt oss tilsammans skapa framgångsr­ika affärer!

 ?? ??

Newspapers in Swedish

Newspapers from Sweden