Mitt i Söderort Årsta, Enskede

Vi vill träffa dig – och bli ännu bättre

- VILL TRÄFFA DIG!

Fredag 20 april flyttar hela vår redaktion ut på gator och torg. Under en dag ska vi göra tidning där ni – läsare, handlare, besökare, förbipasse­rande – kommer få allt fokus.

– Vi har testat liknande koncept förut och nu gör vi det igen. Främst för att vi vet att det blir förbannat bra tidningar när experterna – det vill säga de som bor, lever och verkar i våra områden – får sätta agendan för vad vi ska skriva om, säger Hampus Jarnlo, redaktions­chef.

Kommer göra nedslag

Under dagen kommer vi göra tre, fyra nedslag i alla områden vi bevakar i innerstan och Söderort för att fånga de små vardagshis­torier vi vet finns exakt överallt.

– Det är egentligen inget unikt avsteg mot det vi gör i vanliga fall. Vi jobbar alltid stenhårt för att göra stans bästa, mest lokala och angelägna tidningar. I det arbetet är mötet med – och tipsen från – våra läsare avgörande, säger Hampus Jarnlo och fortsätter:

– Det absolut mest effektiva sättet att ta reda på vad som är på gång i en stadsdel och vad som snurrar i människors medvetande just nu är genom att befinna sig i området. Därför försöker vi alltid komma ut så mycket det bara går.

Tipsa oss gärna

Har du tips på vad vi borde uppmärksam­ma i ditt område den 20 april får du gärna höra av dig till oss på soderort@direktpres­s.se. Det kan vara alltifrån ett evenemang eller rolig lokalprofi­l till en affär, restaurang eller annan verksamhet som betyder mycket f ör många i stadsdelen.

– Sedan kommer vi avsluta dagen med att dela ut tidningar, ta emot tips och idéer på vad vi borde skriva mer om för att bli ännu bättre. Så har du vägarna förbi något av ställena vi står på, tveka inte att stanna till och snacka en stund. Utan era tips och idéer är vi ingenting, så tillsamman­s ska vi nu fortsätta göra stans bästa lokaltidni­ngar, säger Hampus Jarnlo.

Vi är ingenting utan er. Därför tar vi nu vårt pick och pack och flyttar ut redaktione­n – till dig.

PÅ FREDAG,

 ??  ??
 ?? FOTO: SACHARIAS KÄLLDÉN ?? På fredag 20 april kommer hela redaktion vara ute hela dagen för att möta er läsare.
FOTO: SACHARIAS KÄLLDÉN På fredag 20 april kommer hela redaktion vara ute hela dagen för att möta er läsare.
 ??  ??

Newspapers in Swedish

Newspapers from Sweden