Mitt i Söderort Årsta, Enskede

Flera rån senaste veckan

-

ÅRSTA

Lördag 6 oktober

I lördagskvä­ll förra veckan blev en taxichauff­ör, som körde en kund från Hornstull till Skattungsv­ägen i Årsta, hotad. Kunden krävde att få pengar av chauffören. När föraren nekade började passagerar­en ge sig på honom med slag och bett. Ett vittne som befann sig i närheten sprang fram till bilen och kunde hjälpa föraren. Passagerar­en hann lämna platsen innan polisen kom dit.

GULLMARSPL­AN

Söndag 7 oktober

Natten till söndag förra veckan blev en person rånad på sina hörlurar vid Gullmarspl­an. En ung man ska tillsamman­s med tre andra gått fram till perso- nen och bett att få pröva hans trådlösa hörlurar. När personen nekade blev mannen aggressiv och hotade att ”sticka ner” honom. Rånarna ska därefter ha tagit ifrån honom hörlurarna och lämnat platsen i en taxi. Samma natt blev en person rånad på sin mobil i närheten av Gullmarspl­an.

SKÖNTORPSV­ÄGEN

Tisdag 10 oktober

I tisdags eftermidda­g blev en person som var ute och rastade hunden på Sköntorpsv­ägen attackerad av två män som krävde att få hans telefon. När hundägaren vägrar blir han knivskuren på armen och det hela slutar med att rånarna springer därifrån utan telefon.

Newspapers in Swedish

Newspapers from Sweden